Video. Mașini pe contrasens pe Autostrada Soarelui

Motivul pentru care șoferii „contra-bandiști” au recurs la acest gest a avut legătură cu un incident petrecut pe A2, sensul spre București

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța au deschis o anchetă după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini în care zeci de conducători auto circulă pe contrasens, pe autostradă, relatează presa locală, CTNews.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apar mai multe autoturisme circulând pe contrasens, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea identificării conducătorilor auto și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța, citați de CTNews.

Motivul pentru care șoferii „contra-bandiști” au recurs la acest gest a avut legătură cu incident petrecut pe A2, sensul spre București, unde, la km. 210, o autoutilitară s-a răsturnat pe suprafața de rulare. Nu au fost victime, dar traficul în zonă a fost îngreunat, desfășurându-se dirijat.

Pentru că în zona accidentului s-a circulat în coloană, pe aproximativ doi kilometri, se pare că unii conducători auto au ales să iasă de pe autostradă, folosind sensul opus de mers.

Reamintim că vineri, pe A1, sensul spre Constanța, în zona localității Medgidia, a avut loc un carambol, în care au fost implicate peste 50 de mașini. 16 persoane, dintre care 7 copii, au avut nevoie de spitalizare. La câteva ore după acest eveniment, în același punct, pe sensul spre București, trei mașini au fost implicate într-un accident rutier. Una dintre mașini oprise pentru a vedea ceea ce se întâmpla pe partea cealaltă a parapeților de protecție. Din fericire, niciuna dintre cele 11 persoane aflate în cele trei autoturisme nu au fost rănite.

O altă zi, alte accidente pe Autostrada Soarelui, unul dintre cele mai circulate  trasee din perioada estivală. Duminică,  A2 a fost din nou blocat, în două puncte diferite, ambele în județul Călărași, la Dâlga, respectiv Dragoș-Vodă, anunță Info Trafic. În primul accident au fost implicate două autovehicule, în timp ce la al doilea au fost cinci autoturisme.

Accidente în serie pe Autostrada Soarelui, șapte mașini implicate

Articolul precedentCristian Popescu Piedone: „Nu pot face asemenea greșeli elementare”
Articolul următorO nouă victorie Agent Green: Încă 10188 hectare, salvate de la tăieri