Accident în lanț pe Autostrada Soarelui, lângă Medgidia. Reacția lui Raed Arafat (VIDEO)

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, după accidentul în lanț în care au fost implicate aproximativ 20 de mașini

Foto: preluare G4Media.ro

17 persoane au fost implicate într-un accident, în cursul acestei dimineți, pe Autostrada Soarelui (A2), în imediata apropiere a localității constănțene Medgidia. Printre victime se numără și cinci copii, a anunțat ISU Dobrogea. Mai mult, una dintre victime, aflată în stare critică, ar fi fost transportată de la fața locului cu ajutorul unui elicopter MAI și dusă la spital. Alte câteva ambulanțe, sosite din București, Constanța, Ialomița și Călărași, au transportat restul victimelor la spitalele din apropiere.

Traficul în zonă a fost, ulterior, deviat pe DN 22C, pe ruta DN3.

În urma tragediei, șeful CNSU, Raed Arafat, a anunțat că a fost activat planul roșu de intervenție.

„A fost activat planul roșu. E totul în curs. E vorba de următoarea oră. Sunt medici din București, Călărași, Ialomița, Constanța care intervin la fața locului. Sunt și copii implicați în accident. Nu avem date despre rănile avute”, a declarat Raed Arafat pentru Digi24.

Nu se știe, în acest moment, care au fost cauzele inițiale ale accidentului, însă se bănuiește că de vină ar putea fi condițiile atmosferice dificile traficului, în zona în care s-a produs acest accident fiind ceață.

Citește și: Cazul „Caracal” se repetă! Poliția din Gorj a stat cu mâinile în sân! O tânără de 19 ani a fost ucisă, deși autoritățile știau că se află în pericol

Articolul precedentCiprian Ciucu vrea să conducă PNL București. Florin Cîțu îl vede câștigător
Articolul următorSondaj: Cum s-au schimbat preferințele electorale ale românilor, după alegerile parlamentare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.