Sursa: Facebook

Primarul sectorului 6 și-a anunțat ieri o nouă candidatură.

Nu la primărie, pentru că are și așa destul pe cap, ci pentru conducerea PNL București, acolo unde momentan frâiele sunt ținute de Violeta Alexandru.

Anunțul făcut de Ciprian Ciucu a fost însoțit de poze alături de premierul Florin Cîțu, primarul poziționându-se astfel clar alături de acesta în lupta pentru șefia PNL.

Printre rânduri, Ciucu a dat asigurări că cine este alături de echipa câștigătoare a premierului va primi totodată și ajutor la nevoie, atunci când lucrurile se vor liniști.

Mi-am depus astăzi candidatura pentru președinția PNL București împreună cu colegii care mă susțin și cu care voi face echipă în următorii patru ani.

Mesajul meu către colegii mei din București este despre unitate. Îi aștept pe toți liberalii din București alături de mine.
Avem mult de muncă, în special în administrația locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine ma interesează în special componenta de reglementare și ca Sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, în special PNRR
”, a fost mesajul lui Ciucu.

Fericit, Cîțu a scris imediat pe Facebook că a venit echipa câștigătoare. Cu haștag în față: „Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 și președintele PNL sector 6, și-a depus astăzi candidatura la șefia PNL București. Ciprian chiar este un om care muncește! Mult succes, Ciprian! Și bine ai venit în echipa câștigătoare!”.

Articolul precedentCazul „Caracal” se repetă! Poliția din Gorj a stat cu mâinile în sân! O tânără de 19 ani a fost ucisă, deși autoritățile știau că se află în pericol
Articolul următorAccident în lanț pe Autostrada Soarelui, lângă Medgidia. Reacția lui Raed Arafat (VIDEO)