Grindeanu, nervos, după declarațiile lui Florin Cîțu

În urma postării lui Florin Cîțu, Sorin Grindeanu a reacționat, acuzându-l pe acesta că s-ar comporta asemenea unui „un băiețel alintat”

Foto: Facebook

Liderul PSD, Sorin Grindeanu, a reacționat de urgență pe Facebook, imediat după postarea premierului Florin Cîțu, în care cel din urmă lăuda guvernarea liberală, „demontând fake news-uri” și oferind drept exemplu negativ perioada în care PSD s-a aflat la guvernare.

Ce l-a „stârnit” pe Sorin Grindeanu

„În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflaţiei din UE 3 ani la rând. Mai clar, România a condus topul ruşinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialişti. Rata inflaţiei în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu şi-au cerut scuze în faţa românilor pentru o astfel de „performanţă”. Cine ştie, poate astăzi este ziua în care îşi vor cere scuze”, scria, în cursul acestei dimineți, printre altele, Florin Cîţu, pe Facebook.

Cîțu consideră că azi e o zi bună pentru demontat fake news-uri

Ceea ce, așa cum era de așteptat, l-a enervat pe Sorin Grindeanu suficient încât să îi răspundă, tot public, premierului.

În opinia social democratului, Florin Cîțu s-ar comporta ca un băiețel alintat și acoperit de Klaus Iohannis, declarând că atât timp cât PSD s-a aflat la guvernare, România ar fi dus-o destul de bine, cel puțin din perspectiva celor de la FMI.

„Ceea ce nu înțelege deloc #FlorinCîțu este că minciunile și postările triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni nu țin loc nici de #măsuridesprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de #soluții pentru milioanele de români, cu venituri #înghețate, dar cu prețuri din ce în ce mai mari la utilități, combustibili și alimente. P.S. Cât au fost ”socialiștii” la guvernare, FMI-ul nu a pus România alături de economiile africane…”, a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook.

De altfel, ieri PSD promitea că va începe un „război politic” împotriva liberalilor, dacă aceștia nu vor îi vor lua în considerare în ceea ce privește evoluția PNRR.

Stănescu îi amenință pe liberali cu „războiul politic”

Articolul precedentRomânii fac, din nou, „senzație” în Marea Britanie: camioane românești, folosite pentru a introduce ilegal imigranți
Articolul următorDăncilă nu are absolut niciun fel de deschidere la nivelul Uniunii Europene
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.