Stănescu îi amenință pe liberali cu „războiul politic”

PSD insistă ca PNL și USR PLUS să îi consulte și pe ei în legătură cu PNRR

Paul Stănescu / Preluare foto: Capital.ro

Secretarul general al social democraților, Paul Stăneascu, a transmis un punct de vedere cu privire la presupusa excludere a PSD din tranșarea și îmbunătățirea PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență). În opinia acestuia, în cazul în care planul va fi trimis la Bruxelles fără ca actuala coaliție de guvernare să apeleze la sfaturile PSD, partidul intenționează să le deschidă un război politic acestora.

Paul Stănescu: „Klaus Iohannis i-a scos din cap pretenţiile premierului Cîţu de şef al Comitetului pentru normalitate”

În mesajul său transmis în cadrul unei conferințe de presă de astăzi, Paul Stănescu susține că ora exactă ar fi fost dată de la Cotroceni, Klaus Iohannis încercând, cu acest prilej, „să arate că el este şeful, el trebuie să ia caimacul”, adăugând că președintele ar organiza conferințe doar atunci când lucrurile ar scăpa de sub control, în celelalte situații „lăsându-i pe ceilalți să se certe între ei”, după cum a sugerat secretarul PSD.

N-a zis nimic în scandalul muşamalizării datelor despre românii morţi în pandemie. N-a scos o vorbă despre cum au fost manipulate cifrele şi statisticile. N-a ieşit în conferinţă de presă ca să explice de ce nu au reuşit să aducă bani pentru agricultorii noştri prin PNRR. Iar acum, campania de vaccinare a devenit o nouă vânătoare a succesului, o competiţie politică. Fiind strâns cu uşa de îndeplinirea planului de 5 milioane de români vaccinaţi, vrea cu orice preţ un trofeu. Aşa a ajuns la concluzia că şi primarii PSD ar fi buni la ceva.

a declarat astăzi Paul Stănescu, în cadrul unei conferințe de presă

Mai mult, Stănescu este, de asemenea, de părere, că președintele Klaus Iohannis nu știe să comunice ori, după caz, nu vrea să facă acest lucru, mai ales în ceea ce îi privește pe primarii PSD, acuzându-l pe acesta de aroganță prezidențială. Iar asta s-ar întâmpla în ciuda faptului că social democrații au câștigat alegerile parlamentare de la sfârșitul anului trecut, întrecându-i pe liberali cu câteva procente.

Dragnea ar putea fi, astăzi, eliberat condiționat. Sau nu!

„Aşteptăm dialogul privind PNRR, dar dacă aroganţa lor incompetentă îl va bloca, vom declanşa un mare război politic pentru apărarea intereselor românilor”, a subliniat Paul Stănescu. Politicianul susține că PSD nu are de gând să-i lase pe cei din PNL și USR PLUS să facă „harcea-parcea” din PNRR, amintind că instituția Guvernului este a românilor, nu „a lui Cîțu”.

Articolul precedentPontoane construite ilegal pe lacul Siutghiol, demolate la cererea primăriei
Articolul următorViorica Dăncilă și „vechiul fel de a recompensa”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.