Cîțu consideră că azi e o zi bună pentru demontat fake news-uri

Premierul susține că măsurile luate de guvernul condus de acesta ar fi scos România din topul rușinii

Facebook: Florin Cîțu
Facebook: Florin Cîțu

„O zi bună să mai demontez un fake news. Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflație”, a spus premierul Cîțu, pe Facebook, adăugând că, în momentul de față, țara noastră s-ar afla pe locul șase în Uniunea Europeană, cu o rată de inflație de 2.7%. Astfel, urmând cursul discuției și luând în calcul spusele premierului, s-ar fi făcut astfel dovada că actuala guvernare ar fi luat cele mai bune măsuri în favoarea creșterii economice.

Cea mai rapidă revenire economică și am scos România din topul rușinii.

Florin Cîțu, pe Facebook

Florin Cîțu: „Asta înseamnă guvenare pe principii liberale”

În stilul caracteristic, premierul Florin Cîțu a anunțat că în perioada următoare urmează un alt set de măsuri, unele post-pandemie, menite să le facă românilor viața mai bună și să redreseze economia până când țara noastră va ajunge la standardul meritat.

Așa cum era de așteptat, Cîțu nu a ratat ocazia de a compara situația actuală a inflației cu cea din perioada guvernării PSD, acuzându-i pe social democrați că nu și-ar fi cerut scuze în fața românilor pentru modul în care au guvernat țara.

Marcel Ciolacu avertizează că PSD nu are de ales și va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului

„În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE 3 ani la rand. Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu și-au cerut scuze în fața românilor pentru o astfel de „performanță”. Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze”, scrie Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentMarcel Ciolacu avertizează că PSD nu are de ales și va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului
Articolul următorFratele lui Ion Dolănescu, reținut de polițiști pentru fals în declarații și înșelăciune
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.