Marcel Ciolacu (Captură video)

Preşedintele PSD crede că actualul Guvern are zilele numărate, date fiind deciziile pe care le-au luat autoritățile în toată această perioadă, dar, mai ales, pentru că liberalii au „confiscat” alegerile parlamentare.

Din ce spune Marcel Ciolacu, greșelile vor fi decontate, iar PSD este pregătit să depună o moțiune de cenzură care, în opinia sa, va avea și șanse de a trece, „atunci când în Parlament se va crea o masă critică”.

Ciolacu lasă de înțeles că practic Guvernul „și-o cere”, iar PSD trebuie să uzeze de moțiune ca fiind „un instrument democratic şi constituţional al opoziţiei”. Declarațiile liderului PSD au fost făcute aseară la Realitatea TV, unde acesta a explicat și de ce Florin Cîțu și toți ai lui trebuie să plece.

Eu cred categoric că PSD va depune o moțiune de cenzură în această sesiune parlamentară. Este pentru prima oară după Revoluție când se vorbește de căderea unui guvern la câteva luni de la alegeri. În afară de cea mai mare greșeală a PSD, când l-a schimbat pe Sorin Grindeanu. Când se va forma o masă critică în Parlament, atunci va cădea Guvernul.

Noi avem de-a face cu o confiscare a unui câștig al unui partid politic. PSD a reconfirmat că este cel mai mare partid și a câștigat alegerile. Președintele și-a dorit „un guvern al său” format din partidele care au pierdut alegerile. Vom arăta tot ceea ce face acest Guvern, care, repet, nu este un Guvern câștigător”, a explicat Ciolacu.

Articolul precedentFâșia Gaza, în continuare sub atac: Israelul nu se lasă!
Articolul următorCîțu consideră că azi e o zi bună pentru demontat fake news-uri