Din cauza unei avarii survenite la conducta de alimentare cu apă de 400 mm de pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanța, echipele RAJA vor interveni pentru remedierea acesteia în cursul zilei de mâine, 19 septembrie 2023, între orele 09:00 și 19:00.

Pe durata lucrărilor de remediere, furnizarea de apă va fi întreruptă în următoarele zone din Constanța:

Străzile Petru Vulcan și Flămânda, anexa Grup Școlar Tomis și Complexul Flămânda;

Blocul TS 6 de pe bd. Tomis;

Cartierul Coiciu, delimitat de străzile Trandafirului – Andrei Mureșanu – Barbu Ștefănescu Delavrancea – Partizanilor – Răsuri – Trandafirului.

Societatea și-a prezentat scuzele pentru disconfortul creat abonaților, asigurând-ui că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru a finaliza lucrările și a relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp posibil.

În timpul întreruperii furnizării de apă, abonații sunt rugați să își asigure de o rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic.

Pentru a facilita interacțiunea cu utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, RAJA pune la dispoziție un serviciu de Call Center disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

Pentru a trimite indexul, obține informații utile sau semnala orice avarie, vă rugăm să apelați numărul unic 0241 924.

Compania este axată în permanență pe satisfacția clienților și rezolvă prompt orice probleme legate de serviciile de apă și canalizare.

Articolul precedentTraficul pe strada Baba Novac din Constanța va fi blocat pe timpul nopții pentru lucrări de înlocuire a conductelor de apă
Articolul următorPercheziții DNA în București și Ilfov