Captură video

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus mai multe acțiuni de prevenire și combatere a consumului de droguri, dar și a prostituției pe raza acestui sector. De altfel, cele două două infracțiuni merg „mână în mână” cu tulburarea liniștii publice, iar prezența poliției în zonele frecventate de aceștia poate dacă nu să oprească, măcar să încetinească acest fenomen.

La acțiune au participat Iulian Constantin Cârlogea, city manager, Florin Chioran, director general în cadrul Direcției Generale de Poliție Sector 5 și Cornel Stana, director executiv în cadrul Direcției de Ordine Publică și Circulație pe Drumurile Publice.

În urma verificărilor, echipa de intervenție a descoperit mai multe ace și seringi ce se aflau asupra persoanelor identificate în zonă. Totodată, Poliția Locală Sector 5 a depistat mai mulți cetățeni care, după ce consumau semințe, aruncau cojile pe trotuare. Aceștia au fost mobilizați să curețe locul și sanctionați pentru aruncarea cojilor pe domeniul public.

„În urma raziei efectuate, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.800 lei, după cum urmează: 9 sancțiuni conform Legii nr. 6/1991, în valoare de 5.600lei; 4 sancțiuni conform H.C.G.M.B. nr. 120/2010, în valoare de 3.200 lei”, art. 328 din Codul Penal, „fapta persoanei care își procură mijloacele de existență sau principalele mijloace de existență, practicând în acest scop raporturi sexuale cu diferite persoane, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani”.

Primarul Piedone începe războiul cu mafia din Sectorul 5

Articolul precedentRomânii din Germania se mobilizează pentru ajutorarea sinistraților din Apuseni. Vezi cum poți contribui
Articolul următorCîțu dă asigurări că vor veni banii de la Guvern pentru sinistrații din Alba