Cristian Popescu Piedone (captură video)

Primarul Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone le-a pus gând rău celor care nu se conformează legii, iar un prim pas a fost făcut vineri, când a dispus desființarea unei autogări clandestine ce funcționa printr-un „acord tacit” între firma de transport persoane și benzinăria Mol de pe Calea 13 Septembrie.

Mai mult, a transmis ca benzinăria să fie amendată din cauza haosului care „trona” în zonă, de la butelii de gaz expuse „în dorul lelii”, la tomberoanele de gunoi îmbâcsite și până la spațiile verzi care erau cam uscate și pline de mizerii.

Totodată, edilul Sectorului 5 a solicitat oprirea activității firmei de transport, reprezentantul acesteia neputând prezenta o serie de documente, printre care și autorizația de funcționare emisă de către Primăria Sectorului 5. „Se oprește activitatea, amendă pentru lipsă de autorizație”, a transmis Piedone unuia dintre directorii din primărie. „O și desființăm”, a replicat acesta.

De asemenea, primarul a ținut să menționeze că deși aceste probleme sunt „în curtea” Mol-ului, la răspundere poate fi tras și primarul, în atribuțiunile acestuia intrând „buna funcționare” atât a benzinăriei, cât și a firmei de transport, prin acele autorizații de funcționare.

Răspunde primarul dacă iese rău, nu??? Că dacă bubuie ceva… Piedone e vinovat, nu??? Că doar e primar… Că dacă este vreun client nemulțumit de cum arată stația, de jeg și de condiții… înjură primarul, nu?

a scris edilul pe pagina sa de socializare.

„Este casa nimănui??? O fi fost…”

Primarul Piedone s-a arătat nemulțumit atât de atitudinea reprezentantului firmei de transport persoane, cât și a șefei benzinăriei, care a precizat că între cele două entități există un acord tacit.

„Păi mă bate soarele în cap zi de zi, încerc să primenesc, așa cum pot, sectorul acesta, familia asta mare, și ce văd??? Acorduri tacite? Haos? Mizerie la drumul mare? Aroganțe? Am luat-o razna??? Ce este Sectorul 5??? Este casa nimănui??? O fi fost… Dar nu mai este de ceva vreme!!! Nu vreau să apreciați munca noastră de zi cu zi! Nu vreau să apreciați că încercăm să primenim Sectorul 5!”, a declarat Piedone, care a adăugat că nu își dorește nici ode, nici laude, ci doar să fie lăsat să „gospodărească sectorul, oameni buni.”

Totodată a lăsat de înțeles, așa cum a făcut-o și cu altă dată, că toți cei din sector sunt responsabili pentru bunăstarea cetățenilor, plătitori de taxe și impozite. Mai mult, că nu este suficient ca toți să strige „Să vină primăria”, iar aceștia, în aroganța lor. Să își bată joc de toate eforturile. „Scopul meu este unul singur: Să-mi fac treaba de primar!!! Și atâta vreme cât îl voi avea pe Dumnezeu pavăză… așa va fi! Seară bună”, a concluzionat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.   

Piedone va schimba la față încă o zonă uitată de fostele administrații: „Pe 19 august îl finalizăm, pe 20… ne jucăm”

Articolul precedentUn milion de lei pe apa sâmbetei la Ploiești! Primăria dă bani pe un studiu care e gata din 2013!
Articolul următorUpdate. Românii din Germania și Olanda: „Privim înfiorați!”. Ce măsuri a luat Ministerul Afacerilor Externe