Piedone va schimba la față încă o zonă uitată de fostele administrații: „Pe 19 august îl finalizăm, pe 20… ne jucăm”

Edilul Sectorului 5 e convins să transforme toate zonele „sălbatice” ale sectorului în parcuri și alte spații utile destinate cetățenilor

Captură video

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, promite construirea unui nou parc, în zona Verigei, mai exact în imediata apropiere a fostei fabrici Autobuzul. Aflat într-o vizită de lucru, în respectiva zonă, Piedone a remarcat că „Bucureștiul sălbatic” încă există, cu toate că situația pare a fi inadmisibilă în 2021.

Cristian Popescu Piedone: „Bucureștiul sălbatic există și-mi provoacă migrene!Am ajuns la Verigei! Pe lângă defuncta fabrică Autobuzul, granița cu 4…”

Văzând peisajul care îl încojoară, primarul Sectorului 5 a remarcat cum, timp de decenii la rând, primăria a ignorat atât oamenii, cât și locul și „au transformat un pâlc de verdeață în jungla urbană! Mizerabilă!”, a spus Piedone, adăugând că vegetația e atât de înaltă încât at fi fost nevoit să calce cu grijă, pentru a nu călca peste eventualele „lighioane” care s-ar putea ascunde în iarbă. „Am pășit atent să nu calc pe lighioane!”

Dragilor, păstrăm pomii sănătoși, eliminăm boscheții și jegul! Amenajăm o grădină cu spații de recreere, de odihnă!

Primarul Piedone a mai promis, de asemenea, că are intenția de a găsi soluții și pentru animalele de companie ale celor care locuiesc în zonă, însă și pentru locurile de parcare lipsă. „Nu uitam nici animăluțele de companie! Ne gândim și la mașinile oamenilor și, desigur, la cei mai mici din familie!”.

De departe cel mai important aspect este, totuși, parcul – pentru ca cei mici să aibă, pe viitor, unde se juca: „Pentru că facem un loc de joacă… așa cum știe Piedone!Păi am găsit în zona asta… patru leagăne din vremea pionierilor și o pârloagă cu iz de urină! Da, da! Nu merge așa! Trimitem fiarele la muzeul indolenței și-al nesimțirii! Facem parcare pe maidanul lui! Și… amenajăm loc de joacă modern, cum scrie în povești, acolo unde m-am ferit de lighioane!

Dragi copii, dragi bunici, dragi părinți: Pe 19 august îl finalizăm, pe 20… ne jucăm!Pe 20 august vom alunga, oficial, sălbăticia de la Verigei!Să nu uit: Părinte… sărut mana pentru limonada cu miere! Mulțam! Facem Sectorul 5 ca Soarele cel Sfânt de pe cer!Cu dragoste, PIE!

a mai spus edilul Cristian Popescu Piedone, pe Facebook

VIDEO

Piedone recunoaște: „În fața lui Dumnezeu răspund cu fișa postului de om”

Articolul precedentDouă noi contracte, aferente Municipiului Constanța și comunei Crevedia, semnate astăzi de RAJA S.A.
Articolul următorPaul Stănescu și „România Educată”: „Educația nu se poate face cu copii care se culcă cu burta goală”