Piedone recunoaște: „În fața lui Dumnezeu răspund cu fișa postului de om”

Voluntar pentru Speranță, un proiect „din inimă pentru Sectorul 5”, de care edilul Cristian Popescu Piedone s-a ocupat personal, așa cum ne-a obișnuit

Captură video

„Povestea lui poate fi, oricând, povestea mea, a ta, a oricărui muritor!”, a scris edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe Facebook. „Când pierzi lumina zilei… cauți să deslușești viața cu ochii sufletului! Privești în el și te redescoperi! Cauți calea prin Dumnezeu, prin familie, prin prieteni! Prieteni… Prietenii sunt rari! I-am cunoscut povestea la Primărie! Acum șase ani era ca mine, ca tine, ca voi! Accidentul pe care l-a avut, i-a ascuns, într-o zi, soarele! L-a lăsat printre vecini.El… a rămas cu povara! Și cu lumina stinsă!”, a adăugat Piedone, în cadrul campaniei de ajutorare „Voluntar pentru Speranță”.

Edilul Piedone a dat primul târnăcop în casa dărăpănată de chirpici

Aflat la fața locului, împreună cu echipa sa, primarul Cristian Popescu Piedone a promis familiei că va face tot posibilul pentru a le reda bucuria pe care o merită. „Nu-mi vine să cred, aștept de atâția ani”, i-a spus tânărul, primarului Piedone. „Nu vreau să ai emoții, ci bucurie”, i-a replicat acesta. Imediat după, Piedone a pus mâna pe târnăcop și participat personal la dărâmarea ruinelor. „Dar… Dumnezeu a rămas lângă el! Și casa copilăriei, casa poveștilor cu zâne bune, casa bunicilor… tot cu el a rămas! E din chirpici… Nimic deosebit! Are o limbă de pământ în jur… Și e șubredă ca vai de ea! Băiatul nostru… și-a dorit-o caldă! Și-a dorit-o cămin! A reușit să strângă câțiva bănuți, dar… prea puțini ca să-și poată împlini visul!”, a mai spus edilul.

Voluntar pentru Speranță, un proiect „din inimă pentru Sectorul 5”

Povestea a început la Primărie

Potrivit relatărilor lui Cristian Popescu Piedone, tânărul i-ar fi spus povestea lui pentru prima dată la primărie, unde ar fi cerut, în prealabil, o audiență pe care a și primit-o. Și nu doar că a primit-o, ci s-a trezit și cu problema rezolvată, întrucât edilul s-a prezentat personal pe șantier.

„Mi-am depășit atribuțiile din fișa postului”

Conform edilului, în orice funcție, „simțirea” trebuie pusă mai presus decât orice. „În fața lui Dumnezeu răspund cu fișa postului de om. Și o voi face cu fruntea sus. Menirea mea e să fiu om înainte de toate, iar ca Primar, am datoria morală să fac tot ceea ce-mi stă în putere pentru a da comunității mele întreaga snagă”, a completat primarul Sectorului 5.

De menționat că, în urma demolărilor, pe teren a fost adusă o casă tip container, utilată și echipată cu cele necesare unui trai decent.

N-am obosit și nu voi obosi să ajut. Așa că astăzi… a fost despre el! Și mâine tot despre el va fi! Până vom izbândi să dărâmăm casa veche și să-i amenajăm o locuință bună, caldă, decentă, utilată cu tot ceea ce-i este de trebuință unui om… va fi despre el! Ce a fost greu… am spulberat împreună cu prietenii voluntari!Urmează să amenajăm terenul și să montăm casa! Va fi o locuință – container, autorizată, așa cum și-a dorit! O va avea curând! În câteva zile, adică! Așa că, prieten drag… alungă-ți coșmarul: Nu vei rămâne niciodată pe străzi! De acum încolo… îți suntem aproape! Din inima îți spun, prietene!Și… încă ceva: Fără lacrimi! Pentru că Dumnezeu îți este ghid și viața… merge înainte! Cu dragoste, PIE!

A scris edilul Cristian Popescu Piedone, pe Facebook

VIDEO

Citește și: „Piedone este cel mai bun om de pe pământ, dacă nu-l minți! Dacă îl minți… Piedone se transformă in lighioană!”

Articolul precedentAmenzi pentru rafinăriile din Prahova pentru poluarea aerului cu benzen și toluen
Articolul următorPrețurile la materialele de construcții au explodat. Consiliul Concurenței a aflat și vrea să știe de ce