„Piedone este cel mai bun om de pe pământ, dacă nu-l minți! Dacă îl minți… Piedone se transformă in lighioană!”

Edilul Sectorului 5 a promis că „școala 141 va fi gata în octombrie! Cel mai târziu în octombrie!”

Captură video

Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a mers, în cursul zilei de ieri, să verifice stadiile lucrărilor de la Școala Nr. 141. Cum zilele trecute, primarul se declarase total nemulțumit de numărul de muncitori, cât și de lentoarea cu care se execută lucrările, acesta s-a simțit dator să se deplaseze, din nou, personal pe teren, ca să se asigure că în urma precedentei intervenții, situația s-a îmbunătățit, fiind ferm convins că vechile metehne trebuie schimbate de urgență.

Cristian Popescu Piedone: „Vacanța mare este doar pentru elevi! Unde avem șantiere deschise, lucrăm, nu stăm ca la Școala 124”

Exclus! Așa… NU! Financiar… suntem săraci! Nu ne permitem să plătim nesimțirea și lenea!!!! Rețeta care a permis vacanța muncitorească și batjocorirea banului public… a expirat!Taxele cetățenilor trebuie să se întoarcă în comunitate sub formă de investiții, de confort! N-o spune Piedone! Așa scrie în cartea de căpătâi a normalității! Școala reîncepe curând! Și noi… ce facem? O ungem cu untură, ca-n poeziile copilăriei, ca s-o mănânce câinii? Atenție! Atenție mare! Dacă lucrați pe șantierele școlilor din Sectorul 5, țineți minte vorbele acestea: Piedone este cel mai bun om de pe pământ, dacă nu-l minți! Dacă îl minți… Piedone se transformă in lighioană!

Cristian Popescu Piedone, pe Facebook
„Piedone este cel mai bun om de pe pământ, dacă nu-l minți! Dacă îl minți... Piedone se transformă in lighioană!”
Captură video

Așadar, edilul Piedone s-a aflat, așa cum ne-a obișnuit, personal pe șantierul școlii 141, din Sectorul 5, pentru a verifica în ce stadiu se află reabilitările. În urma verificărilor, acesta a constatat că se poate face și treabă. „Nu perii, nu laud, că încă nu este momentul! Dar… am văzut că se poate munci normal, corect, așa cum trebuie! S-a stat ani în șir și aici! S-au irosit bani! Acum… respectul Primăriei Sectorului 5 pentru cetățean… primează!”, a mai spus primarul Piedone.

Mai mult, acesta a adăugat că respectul Primăriei Sectorului 5 pentru dascăli și pentru elevi primează, astfel că trebuie să existe repect reciproc în sector, pentru ca lucrurile să intre pe făgașul normal. „Ne respectăm, ca să fim respectați”.

Conform promisiunilor primarului, Școala Nr. 141 ar urma să fie gata cel târziu octombrie, astfel încât copiii Sectorului 5 să beneficieze de o școală modernă și curată, în noul an școlar.

Citește și: Cristian Popescu Piedone pune presiune pe constructorii din Sectorul 5

Articolul precedentMașinile mai vechi de 15 ani ar putea deveni istorie
Articolul următorMinistrul Justiției, tranșant: „UDMR continuă discursul din 2017-2018, pe care îl avea împreună cu PSD”