Cristian Popescu Piedone (captură video)

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone pune presiune pe constructorul care se ocupă de lucrările de reabilitare a Școlii Nr. 124, care se află în șantier de mai bine de 3 ani de zile. Mai mult decât atât, la vizita de lucru de pe acest șantier, edilul a găsit doar șapte muncitori, un număr insuficient pentru cât de multe sunt de făcut la această instutuție. Un motiv în plus ca primarul Piedone să își dorească să vadă „un furnicar” așa cum a avut la unul dintre parcurile recent inaugurate.

„Ori la bal, ori la spital! Asta i-am spus directorului firmei care se ocupă de reconstrucția Școlii nr. 124. Lucrările trenează de 3 ani de zile (…) Unde mai pui că parte din lucrările efectuate sunt făcute de mântuială. Se va reface tot ce nu este în regulă… nici nu stau la discuții”, a anunțat edulul pe pagina sa de socializare.

Piedone vrea inaugurarea acestei școli pe 1 septembrie

De altfel, în urma discuțiilor cu directorul Școlii Nr. 124, au fost identificate noi „provocări” pentru cei de la AES, care se vor ocupa și de amenajarea curții interioare, precum și de montarea unor tâșnitori de apă, dar și de tăierea a câtorva arbori, ce se află chiar în zona în care va fi intrarea în curtea școlii și care pot pune în pericol, prin uscăciunea lor, elevii din zonă.

Totodată, primarul a precizat că va reveni la școală, unde se așteaptă să vadă un adevărat furnicar, ce se va ocupa de finalizarea lucrărilor de la această școală, astfel încât pe 1 septembrie să fie inaugurată. „Parcul Arbănași, acesta este standardul și ritmul în care trebuie să ne mișcăm. Ce nu s-a făcut în 3 ani de zile se va face în 2 luni și jumătate. Școala trebuie să fie gata la 1 septembrie… ȘI VA FI!!! Educația trebuie să primeze… copiii au stat destul acasă sau înghesuiți prin alte școli”, a mai spus primarul Piedone, care a adăugat că își dorește ca acești elevi să beneficieze de cele mai bune condiții pentru viitorul an școlar. „Continuăm să facem imposibilul, posibil”, a concluzionat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Promisiune îndeplinită! Piedone a inaugurat parcul din Strada Arbănași, însă și o nouă parcare

Articolul precedentCiorani: Între frauda electorală și dramele familiilor celor 17 arestați preventiv!
Articolul următorJohnson&Johnson este peste Pfizer, în ultimele 24 de ore