Dragnea vrea să schimbe locul, poate așa schimbă și norocul. A cerut Curții de Apel strămutarea procesului de la Judecătoria Sectorului 5

Decizia dată de Judecătoria Sectorului 5, în data de 27 aprilie, nu este una definitivă. În consecință, Dragnea cere Curții de Apel strămutarea procesului la o altă instanță din țară

dragnea la spital liviu dragnea aprozare
Foto: Facebook

Fostul lider al social democraților, Liviu Dragnea, trece și astăzi prin emoții. Mai exact, acesta a depus o cerere la Curtea de Apel din București, pentru mutarea, de la Tribunalul București, al procesului său referitor la eliberarea condiționată, pe care și-o dorește cu atâta ardoare, la un alt tribunal din țară.

Curtea de Apel a stabilit pentru astăzi soluționarea cererii de mutare a procesului lui Liviu Dragnea

Astfel, astăzi Liviu Dragnea va afla dacă cererea sa va fi sau nu aprobată de Curtea de Apel. Eventuala decizie, oricare ar fi aceasta, va fi definitivă.

„În baza art.353 alin.10 Cpp preschimbă termenul de judecată la 18.05.2021, ora 16,00. În baza art.72 alin.6 Cpp, se solicită informaţii de la Tribunalul Bucureşti. Se asigură prezenţa prin videoconferinţă a petentului. Se încunoştinţează apărătorul ales”, arată Curtea de Apel.

Citește și: Dragnea, trimis în judecată pentru viza de SUA

Motivul pentru care fostul lider PSD vrea „să se strămute”

În data de 27 aprilie, Judecătoria Sectorului 5 respingea cererea de eliberare condiționată în cazul lui Dragnea, astfel, acesta speră, în mod sigur, că altă instanță ar putea să se dovedească un pic mai îngăduitoare cu acesta.

În acest moment, fostul șef al PSD ispășește o pedeapsă de trei ani și șase luni la Penitenciarul Rahova, după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Una caldă, alta rece

În cursul zilei de ieri, controversatul fost lider de partid primea o veste bună, totul ca ulterior să primească și o veste proastă. Dacă într-o primă instanță, acesta afla că a câștigat disputa cu Penitenciarul Rahova, magistrații dându-i dreptate în legătură cu acuzațiile sale cu privire la privarea de drepturi, după amiază, Dragnea afla că DNA a decis trimiterea acestuia în judecată în dosarul „Vizita la Trump”.

Articolul precedentRafila recomandă testarea anticorpilor „mai degrabă” persoanelor cu deficite imunologice
Articolul următorȘoșoacă, trei luni „pe tușă”. Contestația acesteia a fost respinsă în plenul Senatului
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.