Mini-victorie pentru Dragnea: Judecătoria S5 a decis că fostului lider PSD i-au fost încalcate drepturile

O bătălie câștigată, dar nu și războiul!

Foto: preluare Ziarul BURSA

Dacă înainte să fie încarcerat, Liviu Dragnea se lupta cu așa-zisul „stat paralel” și cu oamenii lui George Soros, bine infiltrați, în opinia fostului lider PSD, printre contestatarii săi, de când e la închisoare, Dragnea duce alte războaie. Așadar, în dorința lui de-a fi eliberat măcar un pic înainte de vreme, folosește absolut orice poate fi considerat a fi avantaj, pentru a-și bifa cauza: libertatea mult dorită.

Ultimul război al lui Liviu Dragnea, dus împotriva penitenciarului care „îl ține captiv”

Cum Liviu Dragnea nu-și dorește să fie în închisoare, viața de la conacul din dotare fiind mult mai atractivă pentru acesta, a deschis un „război” împotriva Penitenciarului Rahova, instituția care-l ține închis „împotriva voinței sale”. Prima bătălie s-a dat imediat după interviul acordat jurnalistei „de casă”, Anca Alexandrescu, cel devenit ulterior viral și care avea să înfurie conducerea penitenciarului, de vreme ce, potrivit acestora, nu s-ar fi dat nicio aprobare în acest sens și nici nu s-ar fi cerut voie.

Penitenciarul decidea, de urgență, limitarea drepturilor fostului lider social democrat, privându-l de mica oază de relaxare de la garaj, unde Dragnea obișnuia să șurubărească frecvent.

Ba mai mult, prin veșnic-loialul său „argat”, Codrin Ștefănescu, Dragnea anunța că penitenciarul ar fi mers chiar mai departe de atât, refuzând să-i acorde îngrijirile medicale de care ar fi avut nevoie, la un moment dat, astfel că acesta s-ar fi văzut nevoit să apeleze la bunăvoința colegilor de celulă, pentru a-și schimba bandajele, în urma operației suferite.

O bătălie câștigată, dar nu și războiul! Conflictul dintre fostul lider PSD și Penitenciarul Rahova va continua, cu siguranță

Potrivit unei ultime informații, magistrații de la Judecătoria Sectorui 5 au decis astăzi în favoarea lui Liviu Dragnea. Acesta a acuzat că i-ar fi fost încălcat dreptul la apărare, însă și dreptul la sănătate.

„Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de Penitenciarul Rahova , împotriva încheierii nr. 393/08.04.2021, pronunţată în dosarul nr. 387/2021, de către judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Rahova. Întrucât contestaţia a fost formulată de către o instituţie a statului cheltuielile rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 17.05.2021”, se arată în minuta emisă de Judecătoria Sector 5.

Decizia este definitivă.

Dragnea acuză Penitenciarul Rahova de rele tratamente. Colegii de celulă i-au pansat rana

Articolul precedentSe întoarce Fram. Frigiderul Fram: „Din trecut, în prezent”
Articolul următorCare for Dogs Brașov – Povestea unei asociații care schimbă vieți
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.