Sursa: Facebook

Dacă ieșirea lui George Simion, de vineri, când a intrat împreună cu câțiva simpatizanți AUR în Primăria Timișoara, a fost taxată de mai multe persoane publice și asociații, iată că sunt și oameni care consideră că gestul a fost nu doar potrivit, ci și necesar.

Co-președintele AUR a mers în primărie aparent pentru a-i aduce aminte primarului Dominic Fritz că nu a livrat ce a promis, nemulțumirile parlamentarului care pare că a rezolvat tot din postura de ales având legătură în special cu situația agentului termic din Timișoara.

Chiar dacă este greu de imaginat exact, exact cum a rezolvat Simion problemele timișorenilor, Codrin Ștefănescu crede că AUR este pe drumul cel bun.

Ba mai mult, își arată simpatia față de liderul AUR, făcând o comparație cu „lupta” pe care o duce Alianța Pentru Patrie cu … oricine, mai ales cu forțele nevăzute ale sistemului. De altfel, Codrin Ștefănescu consideră și că, după tot circul făcut de George Simion – circ pe care îl încurajează – acesta este acum o victimă, supusă abuzurilor.

Și, dacă tot e la capitolul susținere, Codrin Ștefănescu nu uită să le mulțumească celor care ies la proteste, lăsând să se înțeleagă că APP ar fi un promotor al mișcărilor din stradă.

Vreau să-i dau un sfat lui George Simion: nu te lăsa intimidat! Nici noi, #AliantaPentruPatrie, nu ne lăsam intimidați! Și noi chiar știm ce înseamnă lupta cu sistemul! Avem cel mai bun exemplu cu Liviu Dragnea! Sistemul, când vrea să-ți închidă gura, trimite procurorii! Care fac dosare la comandă, dau amenzi penale, hărțuiesc, îi vânează pe cei apropiați, încearcă să-i sperie sau umilească pe colegi, prieteni, membri ai familiei!

Reziștii, adică instrumentele intereselor străine, au oameni peste tot! Dar și noi avem, români și patrioți curajoși, la fel! Faptul că nici un partid politic, nici un politician, nu a luat poziție publică vis-a-vis de abuzul la care ești supus după acțiunea de la Timișoara, chiar nu mă miră! Pentru că ăștia nu se bat cu Fritz, Clotilde sau Plicușor! Și ei sunt la ordine, mimează, se prefac, așa cum primesc comanda! Sunt, la rândul lor, slugile unui sistem ticăloșit, care continuă șirul lung de abuzuri la adresa poporului român!

#AliantaPentruPatrie va continua să susțină protestele îndreptățite ale profesorilor, pensionarilor, medicilor și altor categorii sociale, iar cu această ocazie vreau să le mulțumesc colegilor din țară care au manifestat în ultimele zile! Și cărora le dau același sfat: nu vă lăsați intimidați! Bătălia pentru a ne recupera România e abia la început!”, avertizează Codrin Ștefănescu pe Facebook, din biroul său, probabil.

Posibil ca George Simion să nu fie foarte impresionat totuși de ceea ce poate fi o declarație de dragoste de la APP pentru AUR. După ceea ce s-a întâmplat vineri, Simion a anunțat că el și susținătorii au o idee de a salva situația, anume înființarea unei „Ligi anti-Fritz”, cu care vrea să îl învingă la următoarele alegeri locale, „care nu vor fi la termen”, dat fiind că edilul și-a încălcat promisiunile din campanie, legate de „condiţii normale”.

Articolul precedentPonta consideră România condusă de „niște oameni atât de proști”, care nu s-au pregătit de criza economică
Articolul următorAngajații din penitenciare se alătură protestelor declanșate de polițiști