Captură video Youtube/Digi24
Captură video Youtube/Digi24

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, vrea în continuare introducerea impozitului progresiv. „Ne mințim în continuare cu această cotă unică, care nu mai este unică”, a spus liderul PSD.

„Sunt mai multe măsuri fiscale pe care trebuie să le prezentăm până pe 1 iunie. Codul Fiscal trebuie modificat cu șase luni înainte ca viitorul buget de stat să îl construim pe masuri luate de la 1 iunie, cu efecte de la 1 ianuarie. Rămân la părerea că în zona prețurilor la energie ar fi trebuit venit cu reglementare și ar fi avut efecte imediate. Compensarea, după cum vedem, a creat un decalaj până se văd efectele. Dacă am fi venit cu o reglementare, efectele ar fi fost de a doua zi și poate nu am fi ajuns la această inflație”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu  a declarat că trebuie făcută o analiză până în 1 iunie


Marcel Ciolacu susține introducerea impozitului progresiv, „în continuare, cu deductibilitățile necesare”.„S-a îmbunătățit colectarea și noul șef al ANAF chiar a luat o perspectivă bună. Există și o redimensionare și o reașezare a impozitelor, astfel încât să avem o colectare mai bună, dar asta nu înseamnă că mărim taxele”, a adăugat liderul PSD. „Ori intrăm într-o logică, cum este toată lumea și toate țările dezvoltate, ori încercăm să ne mințim în continuare cu această cotă unică, care nu mai este unică”, a spus Marcel Ciolacu. „Ori intrăm într-o logică, cum este toată lumea și toate țările dezvoltate, ori încercăm să ne mințim în continuare cu această cotă unică, care nu mai este unică”, a spus Marcel Ciolacu.

Primarul unei comune din Covasna oferă bani celor care oferă informații despre gunoaiele aruncate ilegal

Articolul precedentMinistrul german de Externe: Rusia a transformat intenționat războiul din Ucraina într-un „război al cerealelor”
Articolul următorVremuri grele pentru români. Florin Cîțu, despre inflație: „Va fi și mai mare”