Diana Șoșoacă își asumă titlul de „senator terorist”

Zilele trecute îl acuza pe premierul Cîțu „de genocid și de crime împotriva umanității”

Senatoarea Diana Șoșoacă, rămasă fără partid, după excluderea din PAUR, dar și fără contul de Facebook de pe care își expunea opiniile, face turul televiziunilor, unde se evidențiază cu orice ocazie. Ajunsă în platoul de la Antena 3, aceasta a fost echipată cu un tricou ce avea inscripționat „senator terorist”, titulatură pe care a declarat că și-o asumă.

Potrivit parlamentarului independent, mesajul are legătură cu declarația premierului Cîțu, care a asemănat  acțiunile celor ce se opun campaniilor de vaccinare, dar și măsurilor luate pentru prevenirea răspândirii Covid cu acțiuni teroriste.

„Domnul Cîțu ne-a făcut teroriști. Atâta timp cât cei care lupta pentru drepturile și libertățile cetățenești, milităm pentru respectarea Constituției României, a Convenției de la Oviedo, ratificată prin Legea 17/2001, deci face parte din dreptul intern, și se aplică preferabil legislației ,românești, cât timp militez pentru legea drepturilor pacienților, iar dl Cîțu ne face pe noi, toți acești activiști, chiar dacă sunt în Parlamentul României, eu tot din zona civică vin, și ne face teroriști pentru că luptăm împotriva măștii, a vaccinării obligatorii, nu a vaccinării în general. Pentru că toți suntem vaccinați, și copiii mei sunt vaccinați, dar am consimțământ informat, știu despre ce este vorba, atunci mă declar unicul senator terorist din Parlamentul României”,  a declarat Diana Șoșoacă, la Antena 3.

Mai mult, într-o intervenție la un alt post de televiziune, Diana Șoșoacă  i-a adus acuzații grave la adresa premierului Cîțu, pe care îl vrea arestat și internat la psihiatrie. „Dacă noi suntem teroriști, pe toți cei de la guvernare îi acuz de genocid și de crime împotriva umanității și solicit tuturor organelor competente să îi aresteze și să îi ducă în spitalele de psihiatrie acolo unde sunt duși toti activiștii civici”, a declarat senatoarea la România TV.

Florin Cîțu a criticat campania anti-vaccin, care pare să ia amploare

„În România de un an există o campanie împotriva acestor acțiuni ale guvernului. Există o campanie împotriva măștilor, există o campanie împotrivă vaccinării. Din punctul meu de vedere aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști, pentru că a zădărnici aceste acțiuni ale guvernului, care au ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului fără date”, a declarat Florin Cîțu.

Șoșoacă: „La 22:00 fără un minut nu este carcalacul și la 22:01 începe să umble carcalacul pe străzi?”

Articolul precedentPremierul Cîțu explică de ce l-a demis pe Octav Bjoza
Articolul următorDSP Sibiu, amenzi de 12.000 de lei pentru cazul Secției ATI a Spitalului Județean