Diana Șoșoacă, senatoare independentă, a avut o intervenție telefonică la România TV, în care a adus acuzații grave la adresa premierului Cîțu, pe care îl vrea arestat și internat la psihiatrie. Florin Cîțu a precizat, vineri, că persoanele care fac campanie anti-mască sunt asimilate teroriștilor.  

„Dacă solicitarea noastră de a fi respectată Constituția, Convenția de la Oviedo ratificată de România și care face parte din dreptul intern, legea drepturilor pacienților, înseamnă că suntem teroriști, atunci mă declar unicul senator terorist din Parlamentul României și pe dl Cîțu și pe toți cei de la guvernare îi acuz de genocid și de crime împotriva umanității și solicit tuturor organelor competente să îi aresteze și să îi ducă în spitalele de psihiatrie acolo unde sunt duși toti activiștii civici”, a reacționat vineri, la România TV, senatoarea Diana Șoșoacă.

Radiografia Dianei Șoșoacă, în Senat

Diana Șoșoacă a plecat din PAUR, dar ideile i-au rămas la fel

Deși a fost exclusă din rândurile PAUR, Diana Șoșoacă și cei din conducerea partidului par să aibă, încă, aceleași idei legate de terorismul măștii.

„Conducerea Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (PAUR) a luat act cu consternare de declarațiile făcute astăzi (vineri – n.r.), la Palatul Victoria, de premierul Florin Cîțu. Dacă a te opune portului măștii în spații deschise, unde distanța dintre persoane este de peste doi metri, înseamnă a fi terorist, da, recunoaștem: suntem teroriști. Dacă a te opune măsurilor de interzicere a slujbelor religioase, în condițiile în care acest guvern permite funcționarea fără probleme a mall-urilor, înseamnă a fi terorist, de asemenea recunoaștem: suntem teroriști. Dacă a te opune vaccinării cu produse insuficient testate și deja oprite de la utilizare în Uniunea Europeană înseamnă a fi terorist, încă o dată recunoaștem: da, suntem teroriști”, adaugă comunicatul de presă al PAUR, notează Mediafax.

Ce a spus Cîțu

În contextul în care, joi, autoritățile au anunțat suspendarea vaccinării cu serul AstraZeneca din lotul ABV2856, premierul Florin Cîțu a criticat campania anti-vaccin, care pare să ia amploare.

„În România de un an există o campanie împotriva acestor acțiuni ale guvernului. Există o campanie împotriva măștilor, există o campanie împotrivă vaccinării. Din punctul meu de vedere aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști, pentru că a zădărnici aceste acțiuni ale guvernului, care au ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului fără date”, a declarat Florin Cîțu.

Cîțu aseamănă campania „anti-mască” ca o acțiune teroristă

Articolul precedent9.000 de români s-au retras de la vaccinarea cu AstraZeneca
Articolul următorCertificatele medicale, noile „pașapoarte” europene