Șoșoacă: „La 22:00 fără un minut nu este carcalacul și la 22:01 începe să umble carcalacul pe străzi?”

„Marea majoritate a populaţiei a înţeles mascarada Covid-19”, continuă să vehiculeze senatoarea

Faptul că senatoarea Diana Șoșoacă nu este o fană a restricțiilor impuse de autorități, în contextul pandemiei de Covid-19, nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. Protestele și declarațiile șocante ale sale fac întotdeauna deliciul publicului avid după senzațional și excentric. Pentru că da, despre Diana Șoșoacă se poate spune că este un personaj excentric, vocal și din pricina asta, de asemenea un personaj extrem de viral.

Șoșoacă, apărătoarea tuturor celor care nu cred în existanța Covid-19

Invitată în platoul de televiziune al României TV, senatoarea exclusă din PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) și-a continuat discursul anti-restricții, cel cu care deja ne-a obișnuit.

„Marea majoritate a populaţiei a înţeles mascarada Covid-19, nu este niciun mare pericol, este o gripă în cele mai grave cazuri. Ce-i asta că majoritatea sunt asimptomatici, cum adică să ai boala fără să simţi? Ori esti bolnav ori nu esti bolnav.”, a spus Șoșoacă.

Radiografia Dianei Șoșoacă, în Senat

În plus, senatoarea remarcă inclusiv orele impuse restricției de noapte, reîncălzind ceea ce au spus deja toți până acum, și anume că ora de intrat în casă ar fi una dintre măsurile inutile luate de actualii guvernanți.

În plus, acesta susține că „cifrele” ar fi scoase „din burtă”.

„Şi ce, la 22.00 fără un minut nu este carcalacul şi la 22.01 începe să umble carcalacul pe străzi? Este o masură ineptă. Cifrele sunt scoase din burtă”, a mai spus fosta senatoare PAUR, la postul Romania TV, potrivit Capital.ro.

Duminică, 14 martie, autoritățile din România au impus noi restricții în țara noastră. Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a impus limitarea circulației pentru populație la ora 22:00, în loc de 23:00, așa cum era până acum. Mai mult, cazarea maxim acceptată la hotelurile și pensiunile de la munte este acum de 70%.

Diana Șoșoacă, acuze grave la adresa premierului Cîțu

Articolul precedentMaia Sandu nu are ce să îi facă lui George Simion. Cum poate intra acesta în Republica Moldova
Articolul următorComandantul Spitalului Militar de Urgență din Focșani, eliberat din funcție, în urma scandalului vaccinării preferențiale
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.