Medicul Cătălin Cîrstoveanu-foto antena3.ro

Medicul șef al ATI de la Spitalul „Marie Curie”, Cătălin Cîrstoveanu, a șocat prin felul în care se comportă cu părinții îndurerați. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 4 a comunicat, la cererea noastră, că este vizat direct într-un dosar penal pentru ucidere în culpă, în curs de soluționare. Institutul Național de Medicină Legală(INML) a trecut la „silent treatment”, (n.r. refuz de a comunica) după ce Ziarul de Investigații a cerut să comunice punctual, cum a stabilit Comisia Superioară un diagnostic nesusținut de nicio probă de laborator, nici măcar de  autorul bibliografiei redate de legiștii români și care a cercetat(n.r ) academic această boală, hiperglicinemia.

Mărturisirile unor părinți care și-au pierdut copiii la Spitalul de la Marie Curie sunt cutremurătoare. Demonstrează că, în realitate, medicul Cîrstoveanu este lipsit de empatie.

Domnul Cîrstoveanu afirma că plângeam teatral, pentru a impresiona!”. Declarația unei mame care și-a pierdut copilul la Marie Curie

Mi-a recomandat să semnez că sunt de acord cu deconectarea băiatului de la ventilația mecanica. Aceasta discuție s-a purtat în prezenta doamnei doctor Bizubac și a doamnei doctor Balomir. Am început să plâng, să urlu de durere că eu nu îi voi face așa ceva copilului meu. Că nu voi mai putea trăii cu gândul că mi-am omorât cu mana mea unicul copil!

La Parchet, domnul Cîrstoveanu a trimis declarații în care afirma că plângeam teatral la comanda pentru a impresiona. Dealtfel și organelor de cercetare le-a spus același lucru, că statul a cheltuit INUTIL cu Ionuț câteva sute de mii de euro”, a menționat Adriana, al cărei caz a fost prezentat pe larg de Ziarul de Investigații.

Într-un alt caz, potrivit surselor noastre autorizate, medicul Cîrstoveanu s-a enervat că a fost sunat de tot personalul medical de la Marie Curie(n.r personal de gardă) pentru a se ocupa de un caz urgent. Îi confirmase unei gravide că o va asista medical,însă(…)nu a mai răspuns la telefon la data stabilită. Și în acest caz s-a înregistrat o sesizare, dar procurorii nu se grăbesc să dea o soluție. Ca și în cazul Adrianei, la dosarul cauzei penale nu sunt acte medicale-cheie. Conducerea Marie Curie se „scuză” și spune că acestea sunt în posesia medicului Cătălin Cîrstoveanu.

La Marie Curie se moare din cauza infecțiilor? Document „bombă” pe care organele de anchetă se feresc să-l ia în seamă

Cel puțin în cazul lui Ionuț, fiul Adrianei, avem dovada că pe tot parcursul internării, acesta a fost contaminat cu tot felul de bacterii, în ciuda faptului că „îngerul copiilor” susține că este cea mai sterilă secție din spital.(foto document)

Dovada că la Spitalul „Marie Curie” bacteriile au invadat sectia ATI

Astfel, nu s-a luat în seamă, măcar ipotetic, dacă una dintre bacteriile de la Spitalul Marie Curie i-a fost fatală copilului Adrianei. „Îngerul copiilor” ar putea fi preocupat de acest aspect, dacă secția pe care o conduce este cu adevărat sterilă, nu cât de „teatral” își plânge o mamă copilul mort fără a avea un diagnostic precis. Vă reamintim, medicul Cîrstoveanu a avut parte de un alt tratament pe parcursul anchetei penale. A avut acces la dosar, deși are calitatea de martor, nu de suspect. Mai mult decât atât, a discutat în afara cadrului procesual cu procurorul de caz și a încercat să-l contacteze pe avocatul Adrianei(persoană vătămată), cu câteva ore înainte de miezul nopții.

Până la postarea acestei informații, medicul Cătălin Cîrstoveanu nu a putut fi contactat.

Articolul precedentUniunea Europeană aruncă milioane de doze de vaccin anti-Covid
Articolul următorCristian Popescu Piedone: „Povestea merge mai departe”
Pasionată de cuvinte, inspirată de oameni liberi în gândire. Pun întrebări incomode și detest ideile „împrumutate”