Sursa foto: Facebook

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cristian Popescu Piedone a declarat că a făcut o vizită prin sector „pentru a-și lua energie.” Acesta a „făcut un popas” în cartierul Sălaj, unde a găsit un teren lăsat de izbeliște ani de zile.

„Astăzi… am plecat prin Sector, să-mi iau energie! Cu ai mei. Am făcut primul popas in zona Sălaj! Pe un teren mizerabil, lăsat de izbeliște încă din comunism! Și-am decis să-i redăm demnitatea și culoarea și viață! Îl vrem transformat într-o oază de civilizație modernă”, a scris Piedone.

Piedone e convins că va moderniza Sectorul 5

De asemenea, Cristian Popescu Piedone a mai precizat că locuitorii merită „mai mult decât au primit până acum din partea primăriei”, motiv pentru care a continuat verificările prin șantierele „cele de toate zilele.”

„Mă interesează sa văd că prind contur proiectele derulate! Și-n mod deosebit că refolosim materialele care sunt încă bune!Este prioritate! Că vremurile sunt așa cum sunt și… economia bugetară nu ne strică!”, a spus edilul.

Totodată, Piedone a dat asigurări că Primăria va „face frumos și în Ferentari”, iar cetățenii se vor putea bucura de „un reper de viață bună.”

 „Legenda urbană a rămas acolo-n amintiri, dragilor! Ferentarii sunt altfel, acum! Și vor fi, curând, reper de viață bună! Așa că mergem mai departe! Zi de zi încercăm să facem imposibilul… posibil!”, a concluzionat primarul Piedone.

Primarul Sectorului 5 este cunoscut pentru vizitele sale pe care le face prin cartiere. În urmă cu câteva zile, acesta a vizitat bulevardul Pieptănari, numărul 9 și a constatat că societatea de salubrizare nu și-a făcut datoria. Totodată, Piedone a inspectat mai multe supermarketuri, unde a găsit nereguli în ceea ce privește depozitarea produselor.

Reamintim că în urmă cu o zi, Cristian Popescu Piedone și-a serbat ziua de naștere.  Acesta a precizat pe o rețea de socializare că la vârsta de „doar 59 de ani, nici măcar de 30 pe un picior”, se simte mai tânăr ca niciodată datorită familiei.  

„Ei îmi sunt blazonul și toată bogăția strânsă în cei 59! Fără ei, Piedone ar fi astăzi mai bătrân cu un an! Și mai aplecat de spate, și mai apăsat de genunchi, și mai împovărat de calendare”, a spus edilul.

Cristian Popescu Piedone, lecție de administrație pentru primarul Bucureștiului, Nicușor Dan

Articolul precedentAdevărata față a medicului Cătălin Cîrstoveanu: „Părinții care își văd copiii murind la Marie Curie plâng teatral”. Mărturisiri cutremurătoare
Articolul următorCiolacu consideră că PSD și PNL pot continua să guverneze împreună și după 2024
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.