Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

De când a fost ales Primar al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone încearcă prin toate mijloacele să-l determine pe Nicușor Dan să-i redea sectorului ce-i aparține: străzile care fizic sunt în sectorul 5, dar adminsitrativ sunt în administrarea Primăriei Capitalei. Pentru că cererile lui nu au avut niciun răspuns până acum, acesta s-a hotărât să treacă la nivelul următor.

„DOUĂ MILIARDE DE LEI VECHI VOR TREBUI SĂ PLĂTEASCĂ INSTITUȚIILE CARE ÎȘI BAT JOC DE CETĂȚENII SECTORULUI 5!”

Începând de astăzi, Piedone aplică amenzi. Ultima postare pe pagina acestuia de Facebook atrage atenția tuturor că există legi pe care el, primarul sectorui 5 e hotărât să le aplice.

„Bucureștiul nimănui!

Există! Îl vezi, îl pășești, îl plătești TU Cetățene! Aici în 5, și-n multe locuri din oraș, există Bucureștiul din acte, Bucureștiul politic, Bucureștiul neadministrat, uitat, nematurat, îngălat, sălbatic!

NOI, Comunitatea din 5, vrem ceea ce ne aparține! Dați-Ne pământul înapoi!!!Peste 375 de străzi sunt în Sectorul NOSTRU, dar în acte vă aparțin VOUĂ!!!Nu pot cheltui un ban pentru ele, pentru cetățenii care le folosesc! Că dacă aș face-o… ar fi ilegal, știti bine! Și V-ați bucura pentru răul meu…Culise politice și rău-voitori, indolenți și habarniști au dat pământul comunităților locale in administrarea primăriei mari!

Să aibă pământ primarul cel mare! Să sape și x, să mănânce și y, să pună o zambilă unul, altul să dea o coasă, ori să ude la furtun, să schimbe o bordură, să dea o vopsea grabită și-n final să mănânce cine trebuie! Că politica… are artiștii ei! Măi costumarilor vremelnici: Administrați străzi ca-n 1907! Caldarâm, măi! Da, da! În 2022, cetățenilor care V-AU ales VOI le administrați noroaie, bolovani, praf, bălți, nesimțire!!! Așa că:N-am vrut să VĂ deranjez, domnule Dan! Fiecare muncim cum credem că e bine… Astă vară însă, știti bine, loazele m-au înjurat că nu ud iarba de pe 13 Septembrie și etc!

Pe unii îi cunosti, alții sunt artiști anonimi de Facebook cu loc de muncă prin primării, ministere, direcții bine plătite! Domnule primar general Dan… mi-ați dovedit că n-aveți respect pentru comunitatea Sectorului 5! Și-mi motivez acuzația, desigur. Într-un an și ceva n-ați trecut pe la primăria oamenilor de aici, n-ați telefonat, n-ați ajutat, n-ați fost prin cartierele noastre! Să știți c-am mai făcut una, alta… Dacă vreți să vedeți cum ne gospodărim… vizitati-ne! Chiar și neanunțat!

Cât mă privește, vă anunț de pe acum: Dacă nu mă găsiți la birou, clar sunt prin Sector! Să revenim: M-am săturat de aroganța DVS, de letargia DVS. domnule Dan! M-am săturat fix ca de majoritatea aia fâșneață de consilieri generali care împiedică zilnic dezvoltarea Bucureștiului! În clipul postat, VĂ arăt, domnule Dan, că administrația DVS. își bate joc de comunitatea NOASTRĂ! Din cauza asta, din cauză că VĂ bateți joc de sute de mii de contribuabili, din cauză că pământul pe care ni l-ați luat abuziv este neîngrijit, dar mai ales pentru că ignoranța DVS. ne enervează mereu și mereu…

ASTĂZI V-AM AMENDAT!

Lenea unora dintre instituțiile subordonate dumneavoastră… costă, domnule primar Dan! DOUĂ MILIARDE DE LEI VECHI VOR TREBUI SĂ PLĂTEASCĂ INSTITUȚIILE CARE ÎȘI BAT JOC DE CETĂȚENII SECTORULUI 5! ȘI VĂ ȚINEM AȘA PÂNĂ CÂND VEȚI ÎNȚELEGE CĂ BUCUREȘTIUL ESTE AL CETĂȚEANULUI, NU AL POLITICIENILOR, NU AL DUMNEAVOASTRĂ, NU AL CONSILIERILOR GENERALI, NU AL PARTIDELOR POLITICE!!! SPER CĂ SUNT CLAR!Domnule Dan, dați-NE înapoi tot pământul în acte, așa cum instituția pe care o conduceți NI l-a luat! Dați-NE partea de Sector pe care Primăria Capitalei NE-a luat-o abuziv, fără referendum!

Lăsați-mă, domnule, să mă ocup de comunitatea care m-a ales! Politică eu nu fac! Nu mă place nici PNL, nici PSD, nici cei cu care ați fost, candva, dumneavoastră, nici cei pe care-i slaviți acum! Partidul meu este Cetățeanul! Eu… umanist! (PPU-SL! Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal)! Voiam să nu VĂ spun, dar… treacă:

Domnule… în lumea MEA administrația se face altfel!

Cu pași mulți, cu ascultare, cu implicare, cu agitatie, cu scuze chiar! Dar cu multă, multă muncă, domnule! În lumea mea, în capul meu, în filosofia mea… doar cetățeanul contează! Așa că… dați-NE pământul înapoi! Că NOI, aici, avem o vorbă: Încercăm să facem imposibilul… posibil! Cristian Victor Popescu Piedone, primarul umanist al Sectorului 5!”

Articolul precedentBarna, atac la Cioloș. „Opoziția trebuie făcută prin prezența partidului în stradă”
Articolul următorFlorin Cîțu: „PNL este cel care a crescut punctul de pensie cu cea mai mare valoare. Nu a fost PSD-ul niciodată”