Foto: vegfest.ro
Foto: vegfest.ro

Persoanele interesate pot participa la evenimentul Asociației F.R.E.E, care se va desfășura la Casa Universitarilor. În 2019, VegFest a adunat peste 60 de expozanți cu produse plant-based și a atras peste 6000 de vizitatori.

Aici, participanții vor fi așteptați cu multă mâncare vegană delicioasă, ateliere și conferințe, workshop-uri, muzică bună, concursuri, zonă de relaxare și multe alte surprize.

Programul Asociației F.R.E.E. pentru cele 3 zile de festival VegFest :

1. Vor fi strânse semnături pentru inițiativa cetățenească împotriva testării pe animale în Europa. De asemenea, organizatorii au pregătit mai multe clipuri care vor fi vizualizate cu ajutorul ochelarilor cu VR. Potrivit asociației F.R.E.E, aceste videoclipuri vor justifica strângerea de semnături.

2. Participanții la eveniment pot îmbrăca tricouri fairwear. În plus, pot alege sacoșe din bumbac concepute local cu mesaje vegane și prietenoase cu mediul înconjurător.

Wearing is caring, așa ducem mesajele noastre de schimbare cât mai departe!”, au scris membrii asociației.

3. Vor fi strânse semnături pentru două inițiative ale Asociației F.R.E.E. Prima este pentru proiectul România fără Cuști, privind interzicerea cuștilor baterii în fermele de găini ouătoare pe teritoriul României. Animalele trăiesc în niște condiții de neimaginat, fără să își poată întinde aripile și fără acces la lumină naturală.

A doua inițiativă este pentru proiectul recent debutat Practici de Ucidere în Industrie, prin care membrii luptă pentru a pune capăt practicilor din fermele de ouă, care ucid prin gazare sau tocare puișorii masculi abia eclozați.

Participanții se pot înscrie gratuit în proiectul Start22+ și pot beneficia de sfaturi, ajutor, rețete de la mentorii și dieteticienii asociației

Așa îți dăruim cel mai bun kickstart de 22 de zile către o alimentație bazată pe plante și un stil de viață vegan! Pe lânga asta, vei avea ocazia să cunoști oamenii din echipă personal, să pui orice întrebări ai și să afli toate detaliile pe care ți le dorești despre proiectele noastre! După ce ne vizitezi stand-ul, poți mânca ceva vegan și bun sau participa la o conferința/workshop”, se arată în comunicatul Asociației F.R.E.E.

Articolul precedentCălin Dejeu: ”Petiția pentru demiterea lui Tanczos Barna, ar trebui să aibă milioane de semnături, nu doar 17 mii”
Articolul următorDecizie în premieră în România: Casa de Asigurări de Sănătate, obligată să plătească despăgubiri unei femei căreia i s-a refuzat internarea
Jurnalist full-time / Pesimist part-time