Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Miercuri, pe data de 17 mai 2023, RAJA S.A. va opri furnizarea apei potabile în municipiul Constanța în intervalul orar 08.00 – 18.00, în scopul efectuării unor lucrări de modernizare și sectorizare la rețeaua de distribuție a apei potabile.

În timpul intervalului orar menționat anterior, vor fi afectați de întreruperea apei consumatorii din următoarele zone din Constanța:

  • Bd. Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân și zona Pescărie;
  • Cartierele: Tomis I, Tomis II, Capitol, Stadion Farul, Universitate – Piața Chiliei, Tăbăcărie, Delfinariu și Faleza Nord.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, a transmis societatea RAJA.

Articolul precedentPiedone, anunț la un an de la condamnarea în „Colectiv”: „Poate că pe 17 acum sau poate luna viitoare sau poate curând, foarte curând… voi fi iar liber”
Articolul următor50.000 euro, suma vehiculată pentru o soluție favorabilă într-un dosar penal
Jurnalist full-time / Pesimist part-time