Familia ucisa
Familia ucisa. Sursa foto: observatornews.ro

Doi tineri soți ucraineni și băiețelul lor de 2 ani au fost omorâți în timp ce se aflau în mașină de către un tanc rusesc, în urma unui bombardament al armatei ruse. Tragedia a fost dezvăluită de către Myroslava Petsa, jurnalist al filialei ucrainene a BBC News.

„Această familie frumoasă nu mai există. Mihail Soloșenko, soția sa Inna și fiul lui Efrem au fost uciși când un tanc rus a tras în mașina lor. Mihail a fost absolvent al Universității Sumî, care a confirmat decesul și au publicat această fotografie”, a scris Myroslava Petsa pe Twitter. Jurnalistul a postat o fotografie a familiei ucise.

După postarea jurnalistului, sute de persoane au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Printre ei s-au aflat și profesorii universității unde a urmat cursurile Mihail Soloșenko, tânărul care și-a pierdut viața împreună cu soția și copilul lui.

„Profesorii și studenții Universității Naționale Agricole Sumy exprimă sincere condoleanțe familiei și prietenilor absolventului Facultății de Inginerie și Tehnologie, Mihail Soloșenko, soției sale Inna și fiului Efrem, care au fost uciși de rușii invadatori”, este mesajul postat pe profilul universității ucrainene.

Cineva a relatat că pe data de 8 martie, acum un an, l-a cunoscut pe Mihail Soloșenko.

„Soția lui și soția mea au crescut împreună. Racheta rusă nu le-a dat nicio șansă. Asta a rămas din glonțul tras de tanc”, a scris persoana, sub postarea jurnalistului BBC.

Alina Bodnar a transmis un mesaj emoționant pe Facebook, în care a povestit cum cei doi soți au murit în urma atacului armatei ruse.

„Această familie nu mai există. A fost împușcată de ruși. Nimeni nu a supraviețuit. Mihail Soloșenko, soția sa Inna și fiul lor Efrem au fost uciși când un tanc rusesc le-a atacat mașina în regiunea Sumî. Mihail a fost absolvent al Facultății de Inginerie și Tehnologie a SNAU. Muncitor, amabil, sincer, un elev bun și un prieten extraordinar. Vreau să ne amintim de Misha cu cele mai frumoase cuvinte și gânduri. Vreau să ne amintim de un băiat simplu și muncitor. Rușii au luat viața unei întregi familii. Micuțul Efrem nu a avea nici 2 ani…”, a scris Alina Bodnar pe Facebook.

Primarul Kievului: “Reședințele civililor sunt distruse, vieți nevinovate sunt pierdute”

Articolul precedentFirea: “Multe familii din România vor să adopte copiii orfani veniţi din Ucraina”
Articolul următorAlexandru Rafila, anunț despre un eventual val șase al pandemiei de COVID