Primarul Cristian Popescu Piedone îl consideră pe Marian Godină bine-venit „la noi în 5”

Cunoscutul polițist brașovean și-a exprimat opinia în legătură cu acțiunile edilului în Sectorul 5, dovedindu-se că este fan al lui Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone i-a transmis, ironic, lui Marian Godină că este bine-venit dacă își dorește să se mute „la noi în 5”, observând că acesta este fanul său. Totul a pornit de la postare făcută pe Facebook de celebrul polițist brașovean, care a scos în evidență că acțiunile edilului sunt urmărite și de cei din afara sectorului sau al Bucureștiului.

„Mister Marian Godină,

Salutări din Sebastian, răspântie cu Ferentari! Prin Sector, cum mă știi din clipuri! Că nu ne-am intersectat! Ți-ai cumpărat casa la noi în 5? Sau… analizezi, cercetezi, investighezi? Ce să-ți spun…

Am mai schimbat una, alta…  Am făcut ce-am putut, am cheltuit ce ne-am permis, am mai făcut fericiti copii, bunici, părinți, adolescenți, pe colo și pe colo…

Dacă ai de gând să te muți la NOI ÎN 5, că observ că-mi ești fan, fii bine venit! Domnul Dumnezeu cu tine, domnul polițist!”, și-a începutul edilul pe pagina de Facebook, „urarea de bun-venit” făcută lui Godină.

Piedone a continuat, în același registru, și l-a luat „în colimator” pe care care pare că vrea „faimă, aici, în eter”, iar în goana sa după like-uri postează diverse lucruri, neținând cont de nimic.

„În rest? Toate bune? Merge vlogul? Apropos: Mi-am plăcut “Poliștișt, adjectiv”. Filmul, da. Educativ. Ce treaba ai cu mine, domnule polițist? Ți-am dat peste cap viața, socotelile, urbea? Nu ți-am cosit în fața portii? Ți-am luat varul de pe gard?  Vorbești despre Piedone ca să ce?”, se întreabă, retoric, primarul Sectorului 5.

Mai mult, acesta are și ceva sugestii pentru Godină, pe care îl trimite în munți, după caprele negrem hăituite. „Salvează ceva! Fii util pentru natură! Fă ceva pentru mediu, că ne prăpădim, domnule polițist! Vrei faimă, aici, în eter? La ce bun? Te ajută să fii cineva în lumea virtuală? Vei fi fericit dacă, într-o zi, vei avea sute de mii de like-uri? Zici că am 606 K de urmăritori? Am, așa este! Plus un polițist din Brașov! Să trăiască, să-i crească ratingul ca brandul”, a continuat Piedone.

Domnule polițist… Curios sunt: Îti face Piedone viața grea? Te deranjează un om aflat la sute de kilometri depărtare? Vrei polemica? Vrei like-uri d-astea… pe barba si pe munca și pe viața lui Piedone? La ce-ți trebuie, dom-ne? Te ajută? Achiți RCA, curent, gaze mai lejer? Ce-ți trebuie like-uri d-astea de net? De ce ți le dorești? Crezi ca vei fi frumos dacă te pozezi, ulterior, cu ele? Șezi lin… Nu face! Ascultă-l pe Piedone: Bucură-te de viața pământeană, domnule! Ascultă un om, dă de pomana, fii blând, mângâie un câine, citește Harap Alb, caută-l pe Hristos (la biserică și în cărți mari, nu groase) și mai ales… nu scrie amenzi sentimentale!

a scris Cristian Popescu Piedone, pe Facebook

Piedone îi cere lui Godină să fie un exemplu pentru „breaslă și neam” și să dea amenzi drepte

Edilul și-a continuat postarea cu o recomandare pentru polițistul Godină, căruia i-a cerut să fie drept în ceea ce face. „Amenzi drepte să dai! Să fii drept! Să fii exemplu pentru breaslă și neam!”, dar nu a putut să nu reacționeze la urarea brașoveanului în privința dosarului Colectiv.

„Tu îmi dorești viață în… răcoare! (Hai c-ai bifat-o și p-asta, pe aici! Bravo! Acum… pozează și expediază.  Bun deal, nu? Ești mare, domnule! Te achiți repede) Eu… ce să-ți urez? Sunt pașnic! Dar, cum vine iarna acuș… zic din suflet: Să ai omăt pe creastă… din ambele sensuri! Cu drag”, a mai scris Piedone, care a completat că acestea au fost singurele rânduri și like-uri pe care i le-a împrumutat, motivându-și de altfel gestul. „Pentru ca intr-o zi, demult, ți-am citit o carte! Doar… d-aia îți răspund! Altfel… Poți scrie și vorbi despre mama care m-a născut, poți să o critici, poți face tot ceea ce vrei! Așa-i în țările libere! Dar episodul 2… nu mai vine!”, a concluzionat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Piedone, după un an de mandat: „Vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat încredere, atunci când “granzii” s-au bătut pe arginți!”

Articolul precedentKelemen Hunor: „Să vedem capacitatea lui Cioloș de a forma o majoritate”
Articolul următorGeorge Simion: „Klaus Iohannis joacă poker cu destinul românilor”.