Piedone, după un an de mandat: „Vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat încredere, atunci când “granzii” s-au bătut pe arginți!”

Primul an cu Piedone în fruntea Sectorului 5, un an plin de provocări pentru administrația sectorului, cea care a încercat și reușit să renască din propria cenușă. Cu alte cuvinte, de putut se poate, dacă se vrea - chiar și cu un buget mic.

Cristian Popescu Piedone / Foto: Facebook

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a făcut restrospectiva primului an în fruntea Primăriei Sectorului 5. „Un an… cât o poveste. Ori, poate, povestea unui an. O poveste reală, undeva în România largă. O poveste AICI, la NOI, în 5!”, a scris edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Edilul a explicat, de asemenea, că relatările video pe care le postează pe contul acestuia de socializare nu au nicio legătură cu promovarea personală, ci mai degrabă cu transparența promisă cetățenilor Sectorului 5, încă din campania electorală. „În țara mea, aici, ori printre românii mei răspândiți prin lume… sunt cunoscut! Fac mai multe poze pe săptămână, decât maimuțica Monica, de la Eforie ‘86, într-un sezon! Pentru că-s frumos și sexy, desigur!”, a completat acesta, într-o notă umoristică.

Cristian Popescu Piedone: „Îmi filmez acțiunile, pentru ca cetățenii Sectorului 5 să știe unde le ajung taxele și impozitele!Și, țineți minte: Îmi pasă doar de cetățenii plătitori de taxe și impozite în Sectorul 5! Iau în seamă doar criticile LOR!”

Mai mult, primarul a declarat că, de obicei, reușește să nu ia în seamă criticile venite din partea celor cu alte simpatii politice, adăugând că e obișnuit și, uneori, chiar amuzat de situație. „Altfel… despre anul care se duce, despre primul an al lui Piedone ca primar al Sectorului 5, vizionați, vă rog, clipul postat! O parte dintre voi știți cum am plecat la drum, o parte veți afla din acest videoclip!”, a mai spus Piedone.

Marile tunuri ale vechii administrații

Veți vedea că până la apariția lui Piedone, unele personaje v-au cheltuit taxele și impozitele pe șervețele și pe cutii de carton! Pe… zeci de mii de pachete de șervețele, pe tone de cutii de carton! Poate nu stiati nici că 30 de milioane de euro, din banii publici ai Sectorului 5, au fost cheltuiți pe un… patinoar artificial! Nu știați? Ați plătit, stimați cetățeni, 30 de milioane de euro pentru un patinoar de… 1 hectar! Atât este de mare: 1 hectar! Nu poate fi montat niciunde, desigur! Pentru că nu avem un hectar de pământ disponibil, nici dacă unim parcurile!Sună a Piedone pârâciosul! Știu… Dar trebuie să știți și dumneavoastră cum am plecat la drum! Ce… găuri financiare am găsit în primarie!Știați că din cauza cheltuielilor haotice, din cauza tunurilor, din cauza sărăciei din buget și-a datoriilor istorice acumulate… puteam pune lacătul pe primarie? Da, da… ! Puneam lacătul! Și nu puteam cosi un vârf de iarbă, măcar! Pentru că ne erau conturile blocate și nu aveam bănuți! Dar… nu sunt primar boboc! Cred că știu destul de bine administrație publică! Știu și când ești director pilos și crezi că mă păcălești, mințindu-mă! Dar nu mă minți! Că… nu poți!Ușor, ușor… am închegat o echipă! Am lângă mine oameni pe care i-am certat, cândva! Dar pe care îi iubesc! Și ei știu ca îi iubesc!

Cristian Popescu Piedone

„Pentru că au înțeles ce vreau! Și mai ales… pentru că-și fac treaba! Așa sunt eu: Iubăreț, orgolios și neastâmpărat! ”

Așa cum era de așteptat, edilul nu a avut cum să ignore tragedia de la Colectiv, cea care a marcat România pentru totdeauna, totodată, cea pentru care edilul e considerat pe nedrept vinovat. „Apropos: De șase ani… NU TRĂIESC NICIO ZI, FĂRĂ CA CINEVA SĂ NU MĂ FACĂ CRIMINAL COLECTIV! De șase ani… nu exista zi fără ca familia sa nu îmi fie înjurată de cineva! De șase ani… nu există zi fără sa iau o mână de medicamente! Dar… înghit! Înghit și aștept să aflu care îmi este vina! Că EU, PIEDONE, ȘTIU BINE: COLECTIV ESTE CEA MAI MARE DRAMĂ DIN ROMÂNIA POST-DECEMBRISTĂ! DAR CRISTIAN POPESCU PIEDONE, PRIMAR AL SECTORULUI 4 (ÎN MOMENTUL TRAGEDIEI) ESTE… NE-VI-NO-VAT!Nu contează însă ce cred eu, ori… ceea ce cred criticii mei!”, a subliniat Piedone.

Citește și: Piedone le bate obrazul directorilor: „Mă săpați? Mă vreți înjurat de oameni? Așa vă este bine? Credeți că-l faceți de râs pe Piedone în fața oamenilor?”

Articolul precedentIonel Dancă: „Toți membrii PNL care îl cunosc pe Ludovic Orban știu că el așa face campanie”
Articolul următorOrban, despre posibilele legături ale lui Dîncu cu serviciile secrete: „Mi se părea foarte straniu”