Ionel Dancă: „Toți membrii PNL care îl cunosc pe Ludovic Orban știu că el așa face campanie”

Despre „apelurile insistente” pe care le reclamă #echipadistrugatoare

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, și unul dintre susținătorii lui Ludovic Orban în cursa pentru șefia PNL, a afirmat că „apelurile insistente”, așa cum le consideră Alina Gorghiu (tabăra pro Cîțu), este  modul în care președintele Orban își face campania electorală. Mai mult, o acuză, voalat, pe Gorghiu că a fost absentă de la ultimele alegeri parlamentare, căci astfel nu s-ar mai fi arătat așa de surprinsă de apelurile făcute de Orban.

„Alături de Președintele Ludovic Orban, continuăm în aceste zile să vorbim cu membrii PNL pentru mobilizarea lor la Congresul unde se decide salvarea Partidului Național Liberal. Se pare că unii colegi din #echipadistrugatoare au uitat cum este în campaniile electorale și se arată foarte surprinși de efortul nostru de a rămâne în permanență în contact cu membrii PNL”, a scris Dancă pe Facebook.

De asemenea, acesta a subliniat că nu este deloc surprins de atitudinea pe care unii liberali au arătat-o în acest sens, mai ales că unii dintre ei au fost absenți la ultimele alegeri parlamentare și in general la alegerile în care nu era o miză personală pentru ei. „Toți membrii PNL care îl cunosc pe Ludovic Orban știu că el așa face campanie, dintotdeauna, mobilizare om cu om, zi de zi, până în ziua votului și asa am dus împreună toate bătăliile politice care au fost câștigate de Partidul Naţional Liberal în ultimii 4 ani”, a mai scris Ionel Dancă.

„Salvarea Partidului Național  Liberal este #LudovicOrbanPresedinte”

De altfel, liberalul a afirmat că surprinderea celor din tabăra Cîțu vine tocmai din teama că Orban este foarte legat de cei din „teritoriu”, iar acest lucru se va vedea la Congesul ce va avea loc sâmbătă. „Teama lor este pe deplin justificată pentru că cei mai mulți delegați PNL care vor veni la Congres, cu care noi am vorbit, sunt deja convinși că singura opțiune rațională pentru salvarea Partidului Național  Liberal este #LudovicOrbanPresedinte”, a concluzionat Ionel Dancă.

Reacția purtătorului de cuvânt al PNL a venit ca urmare a afirmației Alinei Gorghiu, Stelian Ion, „săgeți” spre CCR în plină criză guvernamentală

Articolul precedentGeorge Simion (AUR) consideră grave acuzațiile făcute de fostul lider al PSD
Articolul următorPiedone, după un an de mandat: „Vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat încredere, atunci când “granzii” s-au bătut pe arginți!”