Piedone le bate obrazul directorilor: „Mă săpați? Mă vreți înjurat de oameni? Așa vă este bine? Credeți că-l faceți de râs pe Piedone în fața oamenilor?”

„Doi plecați în seara asta. Dormiți liniștiți că nu știți care dintre voi a tras lozul câștigător”, a spus primarul Piedone, supărat pe toți cei care nu și-au îndeplinit îndatoririle de serviciu în parcurile din Sectorul 5

Primarul Cristian Popescu Piedone (captură video)

Într-o nouă vizită inopinată prin Sectorul 5, la ceas de seară, primarul Cristian Popescu Piedone a avut neplăcerea să observe că directorii din cadrul primăriei nu își fac treaba, în ciuda îndemnurilor anterioare ale primarului. Nu este prima oară când Piedone le atrage acestora atenția că atunci când te afli într-o funcție publică, ești în slujba cetățeanului, astfel că oricare dintre acești directori ar trebui să-și merite salariul primit.

Cristian Popescu Piedone: Noapte… și stele multe! Carul Mare, Oiștea Mică…Probabil… Mercur retrograd! Piedone… nervos, amărât. Parte dintre directorii mei sunt pasionați de astre, de stele!”

În aceeași vizită, primarul s-a arătat deosebit de deranjat de situația deplorabilă a parcurilor din Sectorul 5, unele dintre ele proaspăt inaugurate. „Avem o mână de parcuri și ne batem joc de ele!!! Că am staff, chipurile! Că are, chipurile, cine să vegheze, ca să fie bine! Dar… de unde? Zero! Nimeni!Trebuie să ajung în parcuri, să văd personal harababura! Dar, nu-i bai! Dacă unii directori vor să cosim noaptea… Noaptea cosim, domnilor!”, a mai spus edilul, pe pagina sa de Facebook.

Piedone a remarcat, de asemenea, că vandalismul este în floare în parcurile din Sectorul 5, principalul vinovat pentru această situație fiind Poliția Locală, cea care, în mod evident, nu își face treaba. „Voi, directorilor? Tot cu sula în coasta lui Piedone vreți??? Vă enervez, așa-i???Mă vreți lat? Ma vreți la pământ? Știu…Știți ceva, directorilor? Spații verzi, Poliția locală, Salubrizare, Pază… (firmele private cu contract la 5!!! Grijă la angajați, vă rog!!! N-am nevoie de manechine arogante!!!) Omul de serviciu de la WC Pecineaga își face treaba!!! Vă dă șah-mat! Dincolo de WC, însă… beznă!Opt stâlpi în beznă! În Pecineaga, da! Vreți beznă în Sector? Eu NU! Cetățenii… NU! Și între lumină și VOI… clar, aleg LUMINA”, a mai scris acesta.

Mai mult, Cristian Popescu Piedone a dispus întocmirea de referate pentru toți cei care, dintr-un motiv sau altul, nu și-au îndeplinit sarcinile de muncă, cerând, de asemenea, penalizarea salarială. „Din ăștia 5% reparăm poarta”, a spus primarul în video atașat la sfârșitul articolului. „Doi plecați în seara asta. Dormiți liniștiți că nu știți care dintre voi a tras lozul câștigător”, a mai spus el.

Edilul bănuiește că unii dintre directori l-ar vrea „legat” pentru dosarul Colectiv

Chiar dacă unii dintre directori mă vedeți legat, deja, în dosarul Colectiv… Chiar dacă ați bătut palma cu alții… Chiar dacă nu vă place stilul meu…Fiți BĂRBAȚI! MUNCIȚI PENTRU CETĂȚEANUL CARE VĂ PLĂTEȘTE! Mi-e jenă…Sunt dezamăgit de voi…Sunt dezamăgit de mine…Sunt dezamăgit, pentru că am avut încredere în VOI!Măi…să vă fie bine! Știți prea bine ce spun… Știu că înțelegeți…Veți înțelege ce v-am rugat, veți înțelege ce v-am explicat… abia când n-o să mai fiu printre voi!!!!Cu scuze, cu părere de rău că nu-și fac treaba oamenii mei loiali, primarul Piedone, vă salută!

Cristian Popescu Piedone

Imediat după intervenția primarului, toți cei responsabili de administrarea parcurilor s-au prezentat la muncă, în miezul nopții, pentru a rezolva problemele semnalate de Cristian Popescu Piedone.

Citește și: Piedone s-a ținut de cuvânt: Reabilitarea locuințelor devastate de incendiul din august, aproape finalizată!

Articolul precedentLa un pas de tragedie în Bucegi. Telecabină, blocată între doi piloni.Incidentul nu a fost făcut public.
Articolul următorCum pune statul „taxă pe concediul de maternitate”. Medicii sunt depășiți de situație