Orban, despre posibilele legături ale lui Dîncu cu serviciile secrete: „Mi se părea foarte straniu”

Declarațiile au apărut după ce Liviu Dragnea a spus că Dîncu îi cunoaște pe mai mulți șefi din SRI

Ludovic Orban (Facebook)

Invitat la Realitatea Plus la o zi după Liviu Dragnea, președintele PNL, Ludovic Orban, a comentat declarațiile celui dintâi, cu referire la presupusa legătură a lui Vasile Dîncu cu serviciile secrete. De altfel, serviciile secrete par să fie un lei-motif al ultimei perioade, mai mulți oameni politici, printre care și Florin Cîțu, fiind suspectați și chiar acuzați direct că ar fi implicați în astfel de legături cu anumite nume grele ale SRI.

Iar cum Vasile a fost și el acuzat de fostul lider PSD că ar fi colaborat întocmai cu serviciile secrete, ori că, după caz, ar fi avut o oarecare legătură directă sau indirectă cu acestea, Ludovic Orban a spus: „Nu știu… Să ne aducem aminte că în Guvernul tehnocrat a existat un singur ministru politic: vicepremierul Dîncu, din partea PSD. Mi se părea foarte straniu”, a spus Ludovic Orban, invitat la Realitatea Plus.

În plus, Ludovic Orban a adăugat că „domnul Dîncu”, alături de tehnocrații recrutați nu ar ști cum să facă un guvern tehnocrat. „A avut întotdeauna o poziționare interesantă, interesantă ca să zic așa la domnul Vasile Dîncu”, a mai spus Liviu Dragnea.

Reamintim că duminică, Liviu Dragnea a fost invitatul Ancăi Alexandrescu, unde a vorbit, printre altele, și despre foștii săi colegi de partid. Poate cea mai importantă informație a acelei seri este că Dragnea va avea partid. Și nu oricum, ci prin intermediul lui Codrin Ștefănescu, de vreme ce fostul lider PSD nu are voie să dețină o funcție politică până în anul 2024.

Citește și: Ionel Dancă: „Toți membrii PNL care îl cunosc pe Ludovic Orban știu că el așa face campanie”

Articolul precedentPiedone, după un an de mandat: „Vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat încredere, atunci când “granzii” s-au bătut pe arginți!”
Articolul următorCodrin Ștefănescu crede că deja se pun bețe în roate partidului pe care l-a înființat pentru Liviu Dragnea
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.