Foto: Facebook

Co-președintele George Simion e de părere că Dacian Cioloș nu va fi votat „niciodată” de către Parlament. De asemenea, el a mai precizat că președintele României „și-a bătut joc de USR” prin nominalizarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier.

Invitat la o emisiune la Antena3, Simion a mai susținut că Iohannis a devenit președinte jucător și că și-a găsit momentul „perfect” pentru a face jocuri politice. „S-a trezit Iohannis acuma să devină preşedinte jucător, să se implice, să facă jocuri politice când vine o iarnă foarte grea”, a mai declarat co-președintele AUR, informează Antena3.

George Simion: „Cioloș nu va fi votat niciodată”

Simion susține că că cea mai bună decizie pe care o poate lua Dacian Cioloș, liderul USR, e să își depună mandatul, iar partidele politice să înceapă, din nou, negocierile.

„Nu există aşa ceva nu o să fie votat niciodată”, a spus George Simion în emisiunea de la Antena3. Mai mult, întrebat de ce Iohannis a decis să-l pună pe Cioloș premier, Simion e de părere că Iohannis a decis să joace „poker cu viitorul românilor”.

„Este bluf, ca la poker. Asta face Klaus Iohannis. Joacă poker cu viitorul românilor. El vrea să joace golf cu premierul lui şi credea că nu va trece moţiunea de cenzură. Domnul Iohannis nu ne-a dat impresia că am avea un preşedinte de ţară”, a comentat Simion.

De asemenea, co-președintele AUR l-a caracterizat pe președintele țării ca fiind un „suveran gol și rece”, ce nu a avut ca și scop în cei șapte ani de mandat să-și protejeze cetățenii ci să-și urmarească propriul interes și al partidului pe care în conduce din umbră. De altfel, Simion a amintit de remarca lui Iohannis, când acesta a precizat că statul român a eșuat.

„Mi-am adus aminte de declarația de săptămâna trecută în care spunea că este un stat care a eșuat în a-şi proteja cetățenii. De parcă nu el a fost preşedintele acestui stat timp de 7 ani. Este trist. Noi am mai avut aşa ceva, un astfel de suveran, care s-a jucat cu ţara”, a mai explicat George Simion, co-preşedinte AUR la emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

AUR ar fi vrut să facă live de la consultările cu președintele, dar nu au fost lăsați

Articolul precedentPrimarul Cristian Popescu Piedone îl consideră pe Marian Godină bine-venit „la noi în 5”
Articolul următorPrimarul Brașovului, replică pentru Kelemen Hunor: „Atitudinea PNL este similară cu a bărbatului care și-a bătut femeia și după nu mai vrea s-o primească înapoi”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.