AUR ar fi vrut să facă live de la consultările cu președintele, dar nu au fost lăsați

„Klaus Iohannis a admis că este greu să construiască o majoritate parlamentară”, a spus, la rândul lui, Claudiu Târziu, imediat după ce AUR a ieșit de la consultările cu președintele Klaus Iohannis

Foto: preluare Digi24

Reprezentații AUR au intrat, la rândul lor, la consultări cu președintele Klaus Iohannis, după PNL, PSD și USR. Înainte de consultări, liderul AUR a promis că va fi tranșant, orice ar însemna asta. Ba mai mult, acesta a încercat să filmeze întrevederea cu președintele, lucru de altfel neacceptat atunci când vine vorba despre consultări. De menționat că nici presa nu are voie să participe la consultări, așadar încercarea lui George Simion nu avea cum să fie acceptată.

„Avem rugămintea să nu mai filmați”, i-a spus ofițerul de la Cotroceni lui George Simion, lider AUR

Însă cum Simion nu a părut că vrea să se conformeze cerinței, ofițerul a reiterat: „Din acest moment vă rog să nu mai filmați”. Ultima replică a acestuia l-a convins pe liderul AUR, cel care și-a încheiat transmisiunea live pe Facebook cu „Revenim într-o oră înapoi”.

Citește și: Ciolacu a bătut cu pumnul în masă la Cotroceni: PSD nu va susține un guvern minoritar

Simion a revenit

Imediat după ce a ieșit de la consultări, George Simion a spus că lucrurile s-au derulat cât se poate de formal, în ciuda așteptărilor tuturor. Mai mult, acesta a mai spus că președintele Iohannis consideră dizolvarea Parlamentului o soluție nepotrivită, în acest moment, cel puțin. „Klaus Iohannis a admis că este greu să construiască o majoritate parlamentară”, a spus, la rândul lui, celălalt lider AUR, Claudiu Târziu.

Citește și: USR are soluția pentru păstrarea coaliției: Cioloș premier

Articolul precedentUSR are soluția pentru păstrarea coaliției: Cioloș premier
Articolul următorDacian Cioloș, desemnat premier de Iohannis
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.