Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

În ultima perioadă, Societatea RAJA S.A., în aria sa de operare, a constatat o creștere semnificativă a consumului de apă potabilă în anumite zone, însoțită de o scădere a debitului de apă la sursele de captare subterană.

Această situație a dus la o imposibilitate de acumulare suficientă a apei în sistemele de stocare pentru a asigura un furnizare continuă.

Pentru a permite refacerea stocului de apă înmagazinat în rezervoare, Societatea RAJA a luat decizia de a întrerupe periodic furnizarea apei în rețeaua de distribuție

Astfel, începând cu data de 13 iulie 2023, în satul Dumbrăveni (comuna Dumbrăveni) din județul Constanța, furnizarea apei se va face doar în anumite intervale orare: 05.00 – 09.00 și 16.00 – 21.00.

Societatea face un apel către consumatori să folosească apa potabilă cu responsabilitate și să acorde prioritate hidratării, nevoilor igienico-sanitare și casnice.

De asemenea, utilizatorilor din zonele afectate li se recomandă să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere, pentru a evita disconfortul cauzat de lipsa apei în anumite intervale orare.

Prin aceste măsuri, Societatea RAJA se străduiește să asigure furnizarea eficientă și corectă a apei în comunitatea Dumbrăveni, în ciuda cererii sporite și a provocărilor legate de resursele de apă disponibile. Înțelegerea și sprijinul cetățenilor sunt de neprețuit în această perioadă.

Articolul precedentZeci de percheziții în București și Ilfov
Articolul următorAmenzi de 581.200 de lei în cea de-a doua săptămână de controale a Comandamentului Sezon Estival 2023
Jurnalist full-time / Pesimist part-time