Foto: IPJ Constanța

O femeie de 55 ani din localitatea Piatra, județul Constanța a predat poliției suma de 10.000 de euro, pe care aceasta îi găsise la intrarea într-un centru comercial din municipiu, situat pe bulevardul Tomis, relatează publicația locală constănțeană CTNews.ro.

Femeia s-a întâlnit cu păgubitul la sediul poliției din Constanța

Imediat după ce a găsit suma de 10.000 de euro, la intrarea în centrul comercial, femeia s-a deplasat către secția 2 de poliției Constanța, pentru a preda agenților banii ce se aflau într-o borsetă. La sediul poliției, binefăcătoarea s-a întâlnit chiar cu păgubit care sosise, la rândul lui, să anunțe lipsa banilor. Anterior, bărbatul sunase la 112 să anunțe furtul borsetei cu bani dintr-un centru comercial situat pe bulevardul Tomis.

DNA Constanța face legătura dintre traficanții de droguri și fostul șef al Poliției Eforie

„Pe această cale, îi mulțumim doamnei pentru spiritul civic de care a dat dovadă. Instituția noastră promovează și apreciază un astfel de comportament, totodată recomandând cetățenilor să aibă grijă de bunurile pe care le au asupra lor”, au menționat reprezentanții IPJ Constanța, potrivit sursei citate anterior.

Impresionați de întâmplare, polițiștii Secției 2 de Poliție s-au fotografiat cu femeia. (fotografia poate fi văzută în antetul articolului)

Dosarul Retrocedărilor din Constanța: Dragoș Săvulescu, liber în Italia

Banii au fost predați victimei în prezența agenților de poliție, gestul acesteia dovedind de asemenea că deși posesorul borsetei anunțase că a fost furat, lipsa banilor este o doar consecință directă a neatenției acestuia.

Nu avem nicio informație cu privire la o eventuală recompensă primită de femeie, în urma gestului frumos pe care aceasta l-a făcut.

Astfel, femeia a dat o lecție de spirit civic tuturor, dovedind că omenia încă există printre semenii noștri. Probabil că dacă astfel de gesturi s-ar întâmpla mai des, oamenii și-ar recăpăta, din nou, încrederea unii în alții.

Animal Society va steriliza, vaccina și microcipa animalele nimănui din Constanța

Articolul precedentStelian Ion înaintează Guvernului proiectul pentru desființarea SIIJ
Articolul următorAdrian Năstase ar dori ca oamenii să se gândească la el când sună la 112, pentru că e „părintele” serviciului
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.