Senatorul Eugen Orlando Teodorovici a început în campanie să își calculeze anii de experiență pe care îi are ca angajat prin diverse instituții de stat, inclusiv ministeriale. Înscris din partea PSD Tulcea pe listele pentru Senat, Teodorovici a ajuns la o sumă: 29 de ani din cei 49 pe care i-a împlinit în luna august au fost, după cum spune singur, în slujba țării. Senatorul PSD explică în câteva puncte ce au însemnat acești 29 de ani și asigură că experiența dobândită îl mână de la spate să continue. Ca o mică explicație, pe când avea 20 de ani, în 1991, Teodorovici era angajat ca referent la Ministerul Transporturilor- Direcţia Generală de Management, Marketing, Prognoză şi Resurse Umane, în realitate o șansă pe care o avem fiecare dintre noi. Mai spre prezent, Teodorovici a fost ministru al Fondurilor Europene și apoi al Finanțelor Publice în Guvernul Victor Ponta, iar apoi ministru al Finanțelor Publice în Guvernul Viorica Dăncilă.

29 de ani de activitate … o singură motivație: #ROMÂNIA!

29 de ani în care am cerut #RESPECT și #TRATAMENT #EGAL pentru țara mea!

29 de ani în care am învățat că nu există NU SE POATE, dacă ai PASIUNE, CURAJ și VIZIUNE.

29 de ani în care am învățat că dacă dorești să realizezi ceva pentru România, întotdeauna există #SOLUȚII, indiferent cât de limitate sunt resursele.

29 de ani cu încercări și provocări ce m-au făcut și mai DETERMINAT.

29 de ani în care am avut șansa de a lucra cu OAMENI de CALITATE.

29 de ani cu un SCOP pentru care mi-am asumat cele mai grele lupte pentru ca, în final, ROMÂNIA SĂ CÂȘTIGE!

29 de ani în care am dovedit că SE POATE și care m-au convins că TREBUIE să continui!”, scrie senatorul PSD.

Articolul precedentTăriceanu vrea să-l vadă pe Iohannis cum se vaccinează, în direct!
Articolul următorDan Barna ar vrea să-i audă pe parlamentari la telefon cum votează pentru „Fără penali în funcții publice”