Călin Popescu Tăriceanu pare din nou răzgândit în ceea ce privește data organizării alegerilor parlamentare, pe care ba le-a dori amânate, ba le-a dorit cât mai repede pentru a-i înlătura urgent pe liberali de la guvernare. Acum, în lumina ultimelor declarații ale șefului statului legate de apariția unui vaccin pentru coronavirus, Tăriceanu are o altă propunere, concretă. Astfel, acesta propune ca alegerile pentru Camera Deputaților și Senat să fie amânate până la momentul unei vaccinări și imunizări concrete. În plus, Tăriceanu mai are o dorință: Klaus Iohannis să dea un exemplu de bună practică și să se vaccineze primul. Nu în orice condiții, ci chiar în prime-time, pentru a fi în vizorul tuturor românilor!

Dl Iohannis vorbește cu insistență despre vaccinul antiCOVID-19. Eu personal cred că în aceste momente este doar o propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației! De aceea îi zic așa: dle Iohannis, dacă acest vaccin nu este doar o iluzie pe care o vindeți românilor și chiar știți și credeți în apariția lui rapidă, haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin! Vaccinăm populația, facem o campanie reală și menținem o democrație funcțională și nu una de fațadă!

Așa parcă ne-ați convinge pe toți că acest vaccin nu este doar un slogan electoral, așa cum pare el acum!

P.S.: Era să uit: sper ca primul care se vaccinează, în direct la TV la oră de mare audiență cum vă place, să fiți dvs, dle Președinte!”, este solicitarea transmisă de Tăriceanu pe Facebook.

Articolul precedentAdriana Săftoiu întoarce armele împotriva PNL
Articolul următorTeodorovici numără de când e angajat la stat: „29 de ani cu încercări și provocări”