Rămâne cum am stabilit! Silviu Crângașu este noul director al CS Activ Prahova Ploiești, clubul sportiv al Consiliului Județean Prahova. Crângașu a obținut 98 de puncte la ultima proba, cea de interviu, și este, de acum, directorul oficial al clubului.

CITEȘTE ȘI Candidat unic la concursul aranjat de director de la CJ Prahova

Există o problemă: conform Legii Sportului, la angajararea unui director al unui Club Sportiv al unei autorități locale, este nevoie de prezentarea unui plan de management. Iar la Consiliul Județean Prahova nu a existat o astfel de probă, semn că ideile domnului Silviu Crângașu, fie sunt bine cunoscute conducerii instituției, care a decis să îl angajeze, fie nu a fost nevoie de un astfel de plan, pentru că la echipa de handbal nu există astfel de cerințe.

CITEȘTE ȘI Concurs cu dedicație pentru angajarea directorului clubului de handbal al CJ Prahova

Cert este că reprezentanții CJ Prahova nu au avut nicio reacție în legătură cu concursul cu dedicație organizat în ograda proprie, semn că …așa trebuia să fie.

Silviu Crângașu este de 20 de ani președintele Asociației Județene de Fotbal Prahova, iar clubul sportiv al CJ Prahova are doar…secție de handbal. Dar cum în ambele sporturi mingea este rotundă, Crângașu a fost prezentat ca fiind o „achiziție de succes”, deși nu a avut niciodată tangență cu handbalul.

Vom urmări cu atenție modul în care noul director al CS Activ Prahova Ploiești reușește să ducă la bun sfârșit ambele joburi: cel de la handbal și cel de la AJF Prahova, ambele fiind retribuite din bani publici. (90% dintre echipele de fotbal care activează în campionatele organizate de AJF Prahova aparțin unor primării din județ, iar fondurile pentru desfășurarea activității provin din bani publici).




Articolul precedentExclusiv. Tribunalul București nu transmite o decizie de trei ani. Mama unei foste gimnaste: „E un abuz și o dramă ce se întâmplă cu aceste fetițe!”
Articolul următorSunt considerate inutile și învechite: semnele direcționale dispar din Paris
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...