Silviu Crângașu este președintele interimar al CS Activ Prahova Ploiești, clubul de handbal al Consiliului Județean Prahova. Angajat inițial ca și consilier personal al președintelui CJ Iulian Dumitrescu, Crângașu a fost detașat rapid în funcția de șef al echipei de handbal fete a Consiliului. Se întâmpla la finalul lunii aprilie 2021. 

Acum, Consiliul Județean Prahova scoate la concurs postul de director al clubului de handbal, dar condițiile sunt mai mult decât discriminatorii, fiind fix pe studiile făcute de Silviu Crângașu.

CJ Prahova solicită studii în domeniul sportului, finalizate cu diplomă de licență, și master în administrație publică. Exact studiile făcute de Crângașu, așa cum anunța presa locală în urmă cu trei ani, atunci când acesta își depusese dosarul pentru jobul de director al CSM Ploiești. 

CITEȘTE ȘI  Verde Ornamental sau cum se dau tunuri cu bani publici la CSM Ploiești!


Concursul va avea loc pe 5 și pe 8 octombrie, dar Silviu Crângașu nu va avea nicio problemă, deoarece foarte puține persoane au combinația de studii solicitată de CJ Prahova pentru angajarea șefului suprem de la handbal.


Cine este Silviu Crângașu


Silviu Crângașu este de 20 de ani președintele Asociației Județene de Fotbal Prahova, funcție pe care o deține și în prezent. Chiar dacă jobul din fruntea echipei de handbal a Consiliului Județean Prahova îi ocupă mai mult de opt ore pe zi, Crângașu nu a renunțat nici la funcția de la fotbal, birjărind în continuare competițiile de amatori din județ. Cu alte cuvinte, omul este extrem de harnic, dacă are timp să își dedice timpul atât handbalului, cât și fotbalului, ambele joburi fiind remunerate și plătite corespunzător. 

O adunare simplă arată că 8 ore la handbal plus 8 ore la fotbal fac 16! Deci îi mai rămân omului încă opt ore pentru somn, familie, relaxare și alte activități nelegate de sport! (Cumularea mai multor funcții, bine plătite este o meteahnă des întâlnită în Prahova, aici foarte multe personaje reușind să împace mai multe joburi plătite din bani publici, care ar necesita prezența zilnică la birou)

Pe lângă joburile din sport, Crângașu este și un veritabil traseist politic, de a lungul timpului bifând cam toate partidele politice. A fost apropiat de Grațiela Gravrilescu, fost ministru al Mediului, când aceasta conducea ALDE, a bifat intrarea în politică printr-o adeziune la PSD, iar acum fiind un…liberal de frunte, așa cum se laudă. Silviu Crângașu este bun prieten cu fostul senator PSD Emanoil Savin, ex primar al orașului Bușteni.

Acum, Crângașu nu ratează nicio ocazie de a anunța că este prieten cu Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova.
De altfel, așa a reușit să câștige un nou mandat de președinte al AJF Prahova, făcând caz de amiciția cu șeful liberal al Consiliului Județean. 



Condițiile de angajare la CJ Prahova, funcția director CS Activ

Studiile lui Silviu Crângașu sunt fix cele solicitate de CJ Prahova!

Articolul precedentȘeful judecătorilor din țară are o nouă preocupare: să amendeze o colegă (și) pentru că se duce la toaletă
Articolul următorCapcanele contractului dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest: prețuri enorme, înțelegeri ascunse, iar rezilierea – „misiune imposibilă”
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...