Piedone, în vizită de lucru (captură video)

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a avut o nouă ieșire pe teren, de data aceasta pentru verificarea stadiului lucrărilor demarate în luna mai. Pe lângă asta deja și-a trecut în agendă și câteva dintre cele ce vor fi pentru perioada următoare, fiind abordat, ca de fiecare dată, de cetățenii din Sectorul 5. Chiar și în curtea bisericii unei poposise pentru câteva momente, de reculegere.

Acesta a trecut pe la Școala Nr. 135 de pe Calea Ferentari, unde elevii se vor bucura în curând atât de sala de sport, cât și de spațiul verde care va fi în jurul sălii, dotat cu bănci, dar și cu coșuri de gunoi. De altfel, de remarcat a fost faptul că elevii l-au recunoscut pe primar, dar ca Piedone.

Un alt punct pe itinerariul edilului a fost în cartierul Ferentari, unde se construiește parcul Ferentari, dar sunt amenajate și locuri de parcare pe un loc lăsat în paragină de fostele administrații. „Nu a fost așa nici pe timpul lui Ceașcă (n.r. Nicolae Ceaușescu)”, a spus părintele unuia dintre viitorii beneficiari ai noului loc de joacă.

Poate vă mai amintiți de Parcul Pecineaga, era primul pe lista parcurilor ce urmau să fie reabilitate, iar spațiu de lângă, pe care creștea vegetație necontrolată, lucrările la noua parcare sunt în toi, având termen de finlzare la jumătatea lunii iunie.

Piedone despre stadiul lucrărilor: „Sunt în grafic”

De asemenea, în zona Cotroceni, în părculețul ce nu mai fusese reabilitat dinainte de 1989, astăzi lucrările la spațiul de recreere și relaxare sunt finalizate, și tot într-o notă pozitivă, parcul va avea și un nume: „Parcul Facultatea de Medicină”.

„De când ați venit dvs aici, în Sector, parcă totul s-a luminat”, i-a transmis o doamna lui Cristian Popescu Piedone. Motiv pentru care, din nou, primarul afost abordat de cetățeni cu privire la ce mulțumiri, dar mai ales nereguli se mai află în sector. A fost o dezbatere publică, edilul promițându-le acestora că vor mai urma lucrări de reabilitare și reamenajare printre blocuri, cu locuri de parcare, dar și cu locuri de joacă și terenuri de sport (baschet și fotbal).

Concluzia zile a fost una clară, edilul a constatat că lucrările se află în grafic, urmând să fie finalizate până în 30 iunie.  

„Am o veste bună pentru voi, oameni dragi! În Sectorul 5 se muncește! După 30 de ani de ignoranță și nepăsare, în Sectorul 5 are loc o adevarată schimbare la față! În urma vizitei de lucru de astăzi mi-am făcut o imagine de ansamblu a lucrărilor din sector și vreau să-i anunț pe cetățeni că Sectorul 5 evoluează… se înalță! Iar acest lucru se datorează, în cea mai mare măsură, vouă, cetățenilor, care mi-ați acordat sprijinul și încrederea necesară, pentru a vă aduce odată cu venirea mea, în funcția de primar, o schimbare reală și, tot cu ajutorul dumneavoastră, o schimbare trainică. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți! Hristos S-a Înălțat!”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Primarul Piedone, ședință de lucru în stradă

Articolul precedentProblema deșeurilor din Prahova continuă! Amenzi pe bandă rulantă pentru primăriile din județ
Articolul următorMoțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu mai întârzie