Foto: Facebook

Liderul PSD vrea probabil să arate că nu se grăbește cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, și ia lucrurile pe rând.

Mai ales după ce au apărut informații legate de modul în care a fost primit Planul de Redresare și Reziliență la Bruxelles, Marcel Ciolacu este determinat ca mai întâi să rezolve moțiunea simplă împotriva lui Cristian Ghinea, ba chiar a promis că va veni cu noi dezvăluiri și și-a arătat speranța ca ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene va demisiona. Sau măcar i se va retrage sprijinul.

Cât despre moțiunea de cenzură, Ciolacu a afirmat aseară la Antena 3 că cel mai probabil peste două săptămâni va fi concretizat ceva.

Noi venim cu moțiunea de cenzură, cel târziu pe 24 va fi depusă. Am văzut că încearcă fel de fel de artificii… a trimis un domn Muraru o scrisoare cu antentul Guvernului grupului socialiștilor, că există suspiciuni ca AUR să voteze împreună cu PSD… Oamenii ăștia au luat-o razna de tot! Toți parlamentarii au voturi în spate și fost trimiși de români, indiferent de la ce formațiune. Au voie unii să voteze cu USR, dar nu cu PSD? Trăim o demență.

Toate minciunile lor apar în fiecare zi, este un dezastru să atragi fonduri europene, granturi, de 1 euro pe zi, dar să faci împrumuturi de 15 miliarde de euro pe lângă cele 30 de miliarde și Comisia Europeană să spună că „oameni buni, nu ați făcut nimic, ați venit cu aberații”, niște sume care depășesc orice imaginație. Consultanții romani sunt „idioți”, trebuie plătiți la 450 de euro, consultanții străini la 1.250 de euro… Așa a trimis ministrul nostru”, a spus Ciolacu pentru sursa citată.

Totodată, președintele PSD a criticat în termeni duri situația PNRR, despre care a spus că a fost „pur și simplu pulverizat” de Comisia Europeană.

Articolul precedentPiedone, vizită pe teren pentru verificarea lucrărilor demarate în mai
Articolul următorUSR PLUS s-a decis cine îi poate reprezenta ca guvernator al Deltei Dunării: Atena Adriana Groza