Captură Video

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone și-a muștruluit directorii, în stradă, într-un parc unde în urmă cu câteva luni făceau promisiuni electorale. Iar pentru acele vorbe, acum trebuie să plătească, la propriu, din buzunarul lor. „Astăzi dați 100-200-500 de lei din salariul dvs de directori, pentru acest parc”, le-a spus primarul.  

Așa cum a declarat, de la preluarea mandatului de primar, cu mutatul biroului în stradă, Cristian Popescu Piedone a avut o nouă acțiune pe teren. De data aceasta a trecut în revistă zona Cotroceni, calea de acces spre Palatul Cotroceni, care merită și trebuie pusă în valoare, fiind o carte de vizită nu doar pentru administrația de sector, ci și pentru România.

Piedone a dat mai multe directive celor 20 de persoane din administrație, de la viceprimar, la directori din primărie,  pentru ceea ce au de făcut, mai mult, a ținut să atraga atenția unora dintre ei, care în campania electorală promiteau lucruri pe care acum le-ar cam fi uitat.

„Trebuie să conștientizați că în spatele promisiunilor mele față de cetățeni sunteți și voi sau nu veți fi, indiferent de cum vă cheamă și cum ați ajuns (n.r. – directori). A promite și a te ține de cuvânt este un lucru mare. Ați muncit pentru un țel, ați ajuns unde sunteți. V-ați adus aminte de ce ați promis, care dintre voi e în spatele meu în campanie? A venit unul dintre voi la mine să îmi spună «Știți, am fost acolo, unde ați promis.» Oamenii au avut încredere, de aia astăzi sunt unde sunt. Eu nu am cum să îi dezamăgesc. Ori sunteți și conștientizați să mergem împreună, ori, nu vreau să ajuns să spun să plecați voi. Dacă nu puteți ține ritmul, căutați-vă altceva, în administrație este atât de mult de muncă”, le-a spus edilul sectorului 5.

Piedone vrea două noi locuri de joacă pentru Ziua Copilului

Primarul a cerut ca platoul din fața Academiei Militare să fie redat promenadei, iar pentru acest lucru este nevoie de o amplă acțiune de toaletare, dar și de schimbare a mobilierului urban, care în acest moment este deteriorat, precum și amplasarea unor bănci și pergole în jurul fântânilor arteziene.

Totodată a solicitat ca după toaletarea spațiului verde din fața Palatului Cotroceni, să fie acordată mai multă atenție celor două parcuri improvizate, unul cu leagăne agățate direct de crengile unui copac zdravăn, altul cu echipamente de joacă vechi de peste 30 de ani, să fie redate copiilor, până la ziua lor, pe 1 iunie. Mai mult, pentru acesta din urmă, primarul a decis, după ce a supus votului, ca plata întregii investiții să fie suportată cei 20 de funcționari publici, în frunte cu el. „Ca să vă învățați minte. Când vă dați cuvântul și plătiți. Astăzi să ziceți mersi că ați plătit această mică investiție, 100-200-500 de lei din salariul dvs de directori, dați pentru acest parc. Pe viitor veți plăti în fața celor care v-au învestit cu încrederea”, a mai spus Piedone.  

De seamenea, primarul Cristian Popescu Piedone a precizat că va continua aceste acțiuni, și va merge oricunde îl solicită cetățenii, căci este nevoie de rezolvarea problemelor acestora, dar mai ales, de modernizarea și dezvoltarea Sectorului 5.

Piedone s-a ținut de promisiune și și-a mutat biroul în stradă. Responsabilii dezastrului din parcurile Sectorului 5 au fost trași la răspundere

Articolul precedentPrințul neagă că l-a ucis pe Arthur
Articolul următorÎPS Calinic și bucuria de a scrie despre femeie