Șoșoacă pornește războiul împotriva „televiziunilor mainstream”

„Uitaţi-vă cine a luat banii, cereţi, vă rog frumos, cine a luat bani de la guvernul României în timp de pandemie Covid”

Senatoarea Diana Șoșoacă a lansat un atac direct împotriva televiziunilor cunoscute din România, cele pe care aceasta le numește „mainstream”. Mai exact, aceasta acuză canalele media că ar fi minimizat protestul împotriva așa-zisei vaccinări obligatorii, de duminică, adăugând că Parcul Izvor ar fi fost plin de protestatari, astfel că numărul vehiculat de canalele media nu ar fi, nici pe departe, de 1.500. Motivul? Guvernul „ar da șpagă” televiziunilor, este de părere senatoarea.

Diana Șoșoacă are impresia că ar exista o conspirație între Guvern și unele televiziuni

Șoșoacă: Cum poţi să spui că au fost 1500 de oameni când s-a umplut tot Parcul Izvor? Numai cine n-a fost acolo nu ştie ce inepţii pot să spună acele televiziuni care sunt şpăguite de guvernul României, a declarat aceasta la România TV, citată de EpochTimes.

Ciutacu: Care televiziuni sunt şpăguite de Guvernul României?

Șoșoacă: …sunt părtaşe la genocid…

Ciutacu: Care dintre televiziuni?

Șoșoacă: Cele care au fost plătite cu 70 de milioane de euro, televiziunile mainstream, se ştiu, se ştiu ele care sunt, cele care au emisiuni în prime time şi încearcă să vă doboare pe dumneavoastră cu ratingul şi uite că nu reuşesc.

Ciutacu: E greu, de fapt e uşor de generalizat.

Șoșoacă: Uitaţi-vă cine a luat banii, cereţi, vă rog frumos, cine a luat bani de la guvernul României în timp de pandemie Covid.

Ciutacu: O să cerem!

Șoșoacă: Şi mă întreb, în loc să dea 70 de milioane la televiziuni, de ce nu au dat la alocaţii la copii?

Ciutacu: E o bună întrebare.

Reamintim că senatoarea independentă a declarat, de asemenea, în cursul zilei de ieri, că absolut toate partidele din România i-ar fi propus acesteia o colaborare, însă a ținut să menționeze faptul că niciunul dintre acestea nu se ridică la nivelul așteptărilor acesteia.

Șoșoacă susține că e dorită de toate partidele

Articolul precedentGermania vrea un nou acord diplomatic cu SUA
Articolul următorBarna, chemat la Departamentul de Luptă Anti-Fraudă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.