Șoșoacă susține că e dorită de toate partidele

Senatoarea își dorește mai mult de la PSD și emite pretenții de la social democrații lui Marcel Ciolacu

Senatoarea independentă, proaspăt dată afară din PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor), Diana Șoșoacă, pare să fi analizat oferta PSD, astfel că a revenit cu un răspuns. Potrivit acesteia, toate partidele din țară s-ar afla, în acest moment, într-o luptă de a o convinge să semneze o adeziune. „Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor.”, a declarat Diana Șoșoacă, potrivit Digi24.

Diana Șoșoacă: „E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem”

„Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură.”, a completat aceasta, adăugând că PSD ar trebui să treacă prin schimbări majore și mai mult decât atât, să renunțe la baronii locali, ca să merite atenția senatoarei. „(…) Să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară.”, a mai spus Șoșoacă.

Și mai am o pretenție de la PSD

Senatoarea le mai cere oamenilor lui Ciolacu să-și recunoască vina directă sau indirectă pe care o au în ceea ce privește situația în care se află România, „având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și a susținut acele legi abominabile, le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să își asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale. În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus Diana Șoșoacă, miercuri, în Parlament.

Șoșoacă: „L-au demis pe domnul Berbeceanu pentru că s-a opus carantinării Bucureștiului”

Articolul precedentNikolas Löbel a demisionat din Parlamentul Germaniei, în urma unei afaceri cu măști de protecție
Articolul următorPSD a depus moțiunea împotriva lui Năsui
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.