Șoșoacă: „L-au demis pe domnul Berbeceanu pentru că s-a opus carantinării Bucureștiului”

Capitală NU se află, în acest moment, în carantină

Senatoarea exclusă din PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor), Diana Șoșoacă, avut o nouă intervenție caracteristică aseară, la România TV. Întrebată despre reintrarea Capitalei în scenariului roșu, în urma creșterii incidenței de infectare, aceasta a sugerat că demiterea lui Traian Berbeceanu din funcția de Prefect nu ar fi întâmplătoare, ci mai de grabă, spune Șoșoacă, datorată opunerii acestuia carantinării Municipiului București.

„Lumea a început să se adune, am vorbit la emisiunea doamnei Bahmuțeanu și le-am spus oamenilor: Ieșiți cu toții, ieșiți milioane!. L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcția de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureștiului și l-au pus pe Alin Stoica. Astăzi vedem știri că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Știți de ce este în scenariul roșu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la București pe 7 martie.”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Atâta timp cât există Convenția de la Oviedo tu nu poți adopta nicio lege care să oblige pe cineva la un act medical”

„Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un pașaport al vaccinării. Am înțeles că în Parlamentul European avem aceeași problemă a inculturii juridice, în fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică și foarte mulți de acolo nu au ce căuta”, a mai declarat Diana Șoșoacă.

Senatoarea nu a uitat nici de existența președintelui Klaus Iohannis, căruia i-a transmis că poporul nu-i al lui, reamintindu-i că, asemenea ei, și Iohannis este plătit din bani publici.

„Bă, Iohannis, nu e nici Guvernul tău, nici Parlamentul tău, nici tu măcar nu ești președintele tău. Nu e poporul tău și nu e țara ta băi. E țara și poporul nostru. Iar tu ești o slugă. Voi toți din Parlament și Guvern sunteți slugile poporului români, plătiți din bani publici. Să vă intre bine în cap, slugi, asta să țineți minte!”, a concluzionat Șoșoacă, la România TV.

Reamintim că Bucureștiul a depășit, din nou, incidența critică de 3 la mia de locuitori. În urma acestei noi creșteri, restaurantele se vor reînchide. Potrivit ordinului miniștrilor Educației și Sănătății, în scenariul roșu rămân deschise creșele și grădinițele și merg la școală doar copiii din clasele 0-4.

Capitală NU se află, în acest moment, în carantină.

Articolul precedentBiologii marini din Constanța au motive de bucurie: în Marea Neagră a apărut o nouă specie de stridii
Articolul următorCMBSU a adoptat noile restricții valabile pentru Capitală, în contextul reinstaurării scenariului roșu
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.