Viorica Ancuța Cârcu, șefa PAUR Bistrița-Năsăud, arestată într-un dosar de proxenetism

Femeia a declarat că speră ca justiția să îi facă dreptate, susținând că este nevinovată

Liderul filialei Bistrița-Năsăud al PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor), Viorica Ancuța Cârcu, a intrat în vizorul polițiștilor, fiind bănuită că ar practica proxenetismul. Mai mult decât atât, polițiștii au emis un mandat de arestare preventivă pe numele acesteia. Cârcu se află, în acest moment, în custodia agenților şi urmează să fie dusă în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, relatează AlephNews.ro.

„Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare, vineri seară, un mandat de arestare preventivă emis pe numele unei femei de 38 de ani, acuzată de proxenetism. În această seară, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis în cursul acestei zile, de către Judecătoria Turda. Mandatul a fost emis pe numele unei femei de 38 de ani, din Rebrişoara, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunii de proxenetism”, transmite IPJ Bistriţa -Năsăud, potrivit sursei citate anterior.

Viorica Ancuţa Cârcu / Foto: Facebook

Viorica Ancuța Cârcu „a aflat cu stupoare”

Cârcu a reacționat numaidecât acuzațiilor, direct pe Facebook, unde a sugerat că se simte nedreptățită, considerându-se nevinovată și sperând că justiția îi va face dreptate.

„Am aflat cu stupoare că în după-masa asta a fost admisă propunerea de arestare făcută pe numele meu. Nu credeam sincer că în Statul de drept “românia” cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă. Sper ca în raport de mine nu s-a comis vreo eroare judiciară şi pur şi simplu am fost tratată la pachet cu ceilalţi inculpaţi, fiind cu toţii arestaţi fără nicio diferenţă. În câteva zile voi avea contestaţia în faţa Tribunalului Cluj, unde am înţeles că judecătorii sunt mai bine pregătiţi decât la judecătoria Câmpia Turzii. Îmi pun (încă) toată încrederea în justiţie că va face dreptate în cazul meu”, a scris Viorica Ancuța Cârcu, pe Facebook.

Ioan Ciugulea, liderul ALDE Olt, trimis în judecată pentru luare de mită

Articolul precedentCurtea Constituțională a Germaniei a dat undă verde confiscării averilor obținute ilegal
Articolul următorPolițistul arestat pentru că a umilit doi tineri, afiliat la Blocului Național Sindical
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.