Polițistul arestat pentru că a umilit doi tineri, afiliat la Blocului Național Sindical

Pe site-ul oficial al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) apare informația potrivit căreia Viorel Constantin Șeicaru ocupă funcția de prim-vicepreședinte

Unul dintre polițiștii arestați ieri pentru că a bătut cu nesaț doi tineri bucureșteni conduce, de asemenea, inclusiv un sindicat afiliat la Blocul Național Sindical, unde lider este Dumitru Costin. Potrivit Newsweek.ro, numele polițistului este Viorel Constantin Șeicaru. Reamintim că în toamna trecută, doi tineri ar fi fost agresați cu brutalitate de mai mulți polițiști, întrucât cei dintâi le-ar fi atras atenția agenților că nu poartă mască. Urmarea a constat în bătăi crunte pe care cei doi le-ar fi primit, polițiștii umilindu-i suplimentar și urinând pe aceștia.

Abuzatorul Șeicaru, în funcție de conducere

Pe site-ul oficial al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) apare informația potrivit căreia Viorel Constantin Șeicaru ocupă funcția de prim-vicepreședinte. Mai mult decât atât, sindicatul în cauză este afiliat Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România, care, la rândul ei, face parte din Blocul Național Sindical. 

Pe același site este lăudată, de asemenea, una dintre polițistele care au participat activ la răpirea și umilirea celor doi bărbați. Ambele femei se află, în acest moment, sub control judiciar, anunță sursa citată.

Polițista Gogoașe, lăudată pentru o faptă „de vitejie” de SNAP

Irina Gogoașe este unul dintre cei opt polițiști care au participat la sechestrarea, abuzarea fiziciă și umilirea celor doi bărbați. Înainte să schimbe macazul, Gogoașe era lăudată de SNAP: „Are toată aprecierea colegilor din Poliția Capitalei și poate fi numită polițistul zilei“. Mai exact, aflată în autobuz, aceasta ar fi observat o persoană căutată de multă vreme de poliție, astfel că ar fi plecat pe urmele acesteia, ulterior chemând ajutoare, ceea ce, în mod evident, a dus la prinderea făptașului.

Ce îi mai preocupă pe cei de la SNAP

De altfel, în data de 4 martie, liderul sindical Blocului Național Sindical îl acuza pe premierul Florin Cîțu ar fi asemănat mișcarea sindicală mai devreme menționat cu hoția.

„Este pentru prima oară în treizeci de ani când un lider politic aşa cum este domnul Cîţu a transformat întreaga mişcare sindicală într-o adunătură de hoţi pentru că afirmaţii de genul «luaţi banii oamenilor fără acordul lor» înseamnă hoţie, furt”, declara, la 4 martie, Dumitru Costin, conform sursei citate anterior.

Polițiștii care au torturat doi tineri din Capitală, sub control judiciar. Relatările uneia dintre victime

Articolul precedentViorica Ancuța Cârcu, șefa PAUR Bistrița-Năsăud, arestată într-un dosar de proxenetism
Articolul următorBiologii marini din Constanța au motive de bucurie: în Marea Neagră a apărut o nouă specie de stridii
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.