Dîncu s-a sucit: nu mai vrea guvernare cu PNL

Potrivit lui Vasile Dîncu, declarația anterioară ar fi fost înțeleasă greșit

În urma punctului de vedere al liderului PSD, Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu s-a răzgândit, dând-o din colț în colț și afirmând că, în realitate, nu ar exista niciun plan de refacere a USL (colaborare politică a vremurilor de demult, când PNL și PSD stăteau în aceeași barcă).

„Nu există un plan de refacere a USL. PNL și USR sunt competitorii noștri”

Ca să fie sigur că de data aceasta declarația lui va fi înțeleasă corect, Vasile Dîncu a adăugat că ceea ce a spus ar fi expus doar o situație ipotetică, nu neaparat o realitate bătută în cuie. „Sigur, nu vom colabora ca fiind a cincea roată la căruță”, a adăugat social democratul Vasile Dîncu, spunând, de asemenea, că PSD își dorește să câștige alegerile „singuri”, fără ajutor sumplimentar de la liberali. Cu toate astea, Dîncu întoarce, din nou, sensul cuvintelor, adăugând că în politică ar trebui „să nu spui niciodată niciodată” – a declarat acesta, la Digi24.

Citește și: Ciolacu se răzvrătește: „Decizia PSD este foarte clară! NU facem guvern cu PNL!”

Ce spunea Vasile Dîncu înainte ca Marcel Ciolacu să lămurească situația

Nu exclud o guvernare cu PNL până în 2024, dar nu în condițiile de acum, să fim tractați de locomotiva Cîțu sau de un alt premier liberal”, spunea Vasile Dîncu, încingând spiritele atât în rândul celor din PSD, cât și în rândul susținătorilor acestora.

Imediat după această declarație, președintele PSD, Marcel Ciolacu, venea să lămurească auditoriul, subliniind că PSD nu va face niciodată o alianță cu Florin Cîțu, Cristian Ghinea sau chiar cu Raluca Turcan. „Nu te poți alia cu Cîțu care îi pune pe copii să fie solidari cu deficitul creat de el prin împrumuturile care au îngenunchiat bugetul”, a mai spus Ciolacu.

Citește și: Dîncu nu exclude o guvernare cu PNL până în 2024

Articolul precedentDeva: pâine, circ și bătaie în stradă (Video)
Articolul următorCîțu reacționează, după ce Turcan și Roman au sugerat că unii părinți cheltuie alocațiile copiilor pe alcool
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.