Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Un ieşean şi-a învățat fiul în vârstă doar trei ani să fure. Însoţit de un complice, bărbatul a sustras bere în valoare de 6.000 de lei, după care a încercat să o vândă. Furtul s-a produs în seara zilei de 31 iulie a anului trecut, când camerele de supraveghere ale unei firme au surprins sustragerea.

Cum au acționat hoții

Bărbatul, însoţit de un copil de 3 ani, şi de un alt bărbat, au sărit poarta şi au mers direct la depozitul unde erau paleţi cu bere, la aproximativ 50 de metri de poartă. Ei au luat luat două baxuri cu câte şase bidoane, pe care le-au cărat în braţe până la poartă. Apoi au adus în fața porții un tomberon, pentru transportul berii. Bărbații au aruncat baxurile de bere peste gard, apoi au desfăcut un panou metalic din gard, pentru ca copilul să poată intra în curte. Cei doi hoţi au început să încarce tomberonul lăsat pe trotuar pe care l-au transportat apoi până la domiciliul unuia dintre ei, la aproximativ 300 de metri depărtare. Hoţii au profitat de weekend, făcând alte două furturi.

Cei doi s-au dus pe la magazinele din zonă , întrebându-i pe comercianţi dacă vor să cumpere baxuri de bere. Valoarea totală a prejudiciului a fost de 6.000 de lei. Cei doi hoţi au fost trimişi în judecată pentru furt calificat în formă continuată. Unul din bărbați, tatăl băiatului de 3 ani, era cunoscut cu antecedente penale, nefiind însă niciodată condamnat la închisoare. Acum el a fost condamnat la 8 luni de închisoare, dar cu suspendare. În cazul copilului de 3 ani , magistraţii Judecătoriei au dispus aplicarea măsurii educative a asistării zilnice pe o durată de 3 luni, acesta fiind minor. Cei doi bărbați vor trebui să plătească prejudiciul firmei păgubite. Pronunţată joi, sentinţa poate fi atacată cu apel.

Cum pot tinerii români care au 18 ani să călătorească gratuit cu trenul în Europa

Articolul precedentFumatul pe plajă devine strict interzis în Barcelona
Articolul următorProcesiune pe străzile Capitalei, pentru a celebra Floriile catolice